Dom Pod Koziołkami leží v krásném prostředí polské strany Krkonošského národního parku, a to jen 7 km od hranic s Českem. Vydejte se na pobyt plný turistiky, výletů a relaxace. Na výběr jsou pokoje pro dvě až čtyři osoby, vyrazit tak můžete s celou rodinou. V ceně balíčku je chutná polopenze a také neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou, saunou a párou.

O ubytování

Dom Pod Koziołkami se nachází v klidné části městečka Sklářská Poruba (Szklarska Poręba) ležícího v malebné dolině řeky Kamienna na svazích Krkonoš a Jizerských hor. Při objevování krás polské strany Krkonoš zde na vás čeká útulné ubytování uprostřed přírody, příjemná rodinná atmosféra i vynikající domácí kuchyně.

Přímo ve Sklářské Porubě můžete navštívit muzeum mineralogie (1,5 km), Krkonošské centrum ekologického vzdělávání, sklárnu Leśna Huta (1 km), Dinopark (3,5 km) či zábavní park Esplanada. Dominantou města je socha Ducha hor (3,1 km) vévodící stejnojmennému parku. V nedaleké Jelení Hoře zase lákají termální lázně a aquapark Termy Cieplickie (15 km).

Okolí Sklářské Poruby tvoří kopcovitá krajina s hustými lesy. Po značených turistických stezkách se můžete vydat třeba k vodopádu Szklarka (3 km), k vodopádu Kamieńczyka (4 km) nebo k majestátnímu skalnímu útvaru Krkavčí skály (2 km). Za krásnými výhledy na Krkonoše vyrazte na vyhlídku Złoty Widok (4 km).

Pokud se řadíte mezi milovníky zimních sportů, je pro vás Sklářská Poruba ideální destinací. Jedná se totiž o největší lyžařské středisko na polské straně Krkonoš a Jizerských hor. Najdete zde 5 sjezdovek různých stupňů obtížnosti s celkovou délkou cca 20 km. Vyzkoušet můžete také nedaleký ski areál Karcpacz (30 km) a do českého Harrachova (18 km) trvá cesta autem do 20 minut. Zdejší vyhlášené běžkařské trasy o celkové délce kolem 100 km uspokojí jak závodníky, tak i amatérské vyznavače bílé stopy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Díky poloze hotelu nabízejí všechny pokoje ticho a klid s výhledem na les nebo město. Součástí vybavení je WiFi připojení, televize, skříň a posezení.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové jídelně s letní zahrádkou si každé ráno pochutnáte na snídani ve formě bohatého bufetu. Večer se zde podávají servírované večeře. Během dne je možné si lehké občerstvení, domácí dezerty či oblíbený nápoj dopřát v baru.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je ideálním místem pro načerpání nových sil. Najdete zde rekreační bazén s protiproudem, finskou a parní saunu, vířivku a relaxační zónu s pohodlnými lehátky. Dopřát si zde můžete také masáže a další procedury.

Cestujete s dětmi?

Hotel je jako stvořený pro rodinnou dovolenou s dětmi. Na recepci vám rádi zapůjčí vybavení pro děti, jako jsou postýlky, židličky, vaničky a další. Vedle společenské místnosti je v hotelu umístěna herna, takže rodiče mohou v klidu odpočívat a zároveň mít své ratolesti pod dohledem. Součástí wellness je brouzdaliště a venku se nachází hřiště s houpačkami, skluzavkou a pískovištěm.

Něco navíc

Za večerním rozptýlením se vydejte do společenské místnosti s kulečníkem, ping pongem a stolním fotbálkem. Za večerním posezením v klidu a pohodě vyrazte do místnosti s krbem.

Dom Pod Koziołkami

Dom Pod Koziołkami

Kasprowicza 13 F , Szklarska Poręba
Polsko

Provozuje společnost:
Maria Kozioł IČ: 021186988


+48757182155

dom@dompodkoziolkami.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček po předchozí dohodě s ubytováním
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
1,1 km
Aquapark
1,1 km
Sjezdovka
1,3 km