Už jste byli u Baltského moře? Pokud ne, co to letos napravit? Jedno z nám nejbližších moří u našich severních sousedů stojí rozhodně za návštěvu. Zkuste se ubytovat v nově postaveném luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Sopotorium Medical Resort v Sopotu, který stojí jen 250 m od krásné pláže, 800 m od několika rozlehlých městských parků, 4,5 km od velkého aquaparku a 11 km od historického města Gdaňsk. V rámci pobytu si užijete neomezeného wellness se solankovým léčivým bazénem, saunou, vířivkou a posilovnou, slev na procedury a snídaně či polopenze formou bufetu.

O ubytování

Nově postavený, luxusní hotel Sopotorium Medical Resort **** se nachází v tiché čtvrti města Sopot, 250 m od pláže Baltského moře, 800 m od nejbližšího městského parku a 2500 m od centra města. Blízkost centra města a pohodlný přístup k Gdyni a Gdaňsku vám umožní volně objevovat kouzlo Trojměstí.Sopoty ale rozhodně mají co nabídnout samy o sobě - krásné lázně, Sopot fontánu s bromidovým pramenem, nejdelší dřevěné molo v Evropě, anebo známý International Song Festival.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v klimatizovaném dvoulůžkovém pokoji Classic se vším, co potřebujete k ničím nerušenému, luxusnímu pobytu. V každém z nich najdete TV s plochou obrazovkou, WiFi připojení, trezor, minibar, příslušenství k vaření kávy a čaje, pracovní stůl s pohodlnou židlí a lampičkou, křesla s konferenčním stolkem a vlastní koupelnu se sprchou, fénem, županem a přezůvkami.

Na čem si pochutnáte?

Sopotorium Medical Centre má vlastní restauraci a café bar, v nichž se snoubí chutě zejména polské a středozemské kuchyně, ale zároveň s ohledem na správné výživové hodnoty. Místní tým kuchařů tvoří profesionálové ve svém oboru a na menu je to znát.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness se vám dostane přistup do solankového bazénu s léčivou vodou, finské sauny, vířivky a posilovny. Nicméně už jen samotná poloha hotelu je sama o sobě relaxační, Baltské moře totižto není jen o koupání, ale o inhalaci mořského vzduchu nasyceného jódem. Celou oblast lze nazvat vzdušnými lázněmi.

Cestujete s dětmi?

Hotel má k dispozici venkovní dětské hřiště.

Sopotorium Medical Resort ****

Sopotorium Medical Resort ****

Bitwy Pod Płowcami 52 , Sopot
Polsko

+48 58 353 5903

rezerwacje@sopotorium.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
30 - 60 zł/den dle sezóny

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
10 m
Aquapark
4,6 km
Sjezdovka
1,5 km