Krakov je nádherné město s tolika památkami, že si nebudete chtít žádnou nechat ujít. Ubytujte se proto v srdci starého města v Pergamin Old Town Apartments. Kromě krásných pokojů vás čekají bohaté snídaně a ubytování pro dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Pergamin Old Town Apartments *** se nachází přímo v srdci malebného města Krakov, jehož centrum je součástí Seznamu památek UNESCO. Přímo před hotelem se rozprostírá nádherný park Planty. Příjemnou procházkou parkem dojdete až k hlavní dominantě Krakova – hradu Wawel (500 m) nad řekou Vislou. Pár minut chůze to budete mít také na Hlavní náměstí, tzv. Rynek (500 m) či do úchvatné židovské čtvrti Kaziměř (900 m). Střed města je plný historických uliček se zajímavými muzei, paláci, kostely, kavárnami a restauracemi. Najdete zde také několik skvělých čokoládoven či zoologickou zahradu (7 km). V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Krakov je skvělým výchozím bodem pro návštěvu dvou památek UNESCO. Během svého pobytu nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (16 km). Pro otrlejší povahy doporučujeme koncentrační tábor Osvětim (70 km)

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. K vašemu maximálnímu pohodlí jsou pokoje vybaveny televizí, trezorem, rádiem, minibarem, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Nechybí ani kávovar a rychlovarná konvice. Klimatizací disponují některé pokoje ve vyšších patrech. Stylový design interiérů byl inspirován díly nejoblíbenějších polských malířů: Josepha Mehoffera, Olgy Boznańské a Stanisława Wyspiańského.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si v moderní hotelové restauraci vychutnáte bohatou snídani ve formě bufetu.

Něco navíc

Hotel je mimojiné vybaven výtahem a úschovnou zavazadel, ubytovat se navíc můžete i se svým domácím mazlíčkem.

Pergamin Old Town Apartments

Pergamin Old Town Apartments

ul. Sw. Gertrudy 10 , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
Premium Hotels Pergamin Sp. z o.o. SKA IČ: 123048879


+48 12 422 12 41

oldtown@premium-hotels.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km