Vydejte se poznat krásy sousedního státu a zavítejte rovnou do bašty památek, kterou je Krakov. Ubytováni budete v moderním Corner Hotelu *** v apartmánech s kuchyňkou. V ceně je také snídaně. Na hlavní náměstí i k hradu Wawel to budete mít kousek. Krakov doporučujeme navštívit v období adventu, kdy se na Hlavním Rynku konají nádherné vánoční trhy.

Ověřeno Travelkingem

“Nový hotel, asi 15 minut pěšky od hlavního náměstí, což je určitě výhoda. Parkování je sice za poplatek, ale na uzavřeném hotelovém parkovišti. Pokojík byl trochu stísněný, ale za to v něm byla i malá kuchyňka, což bylo fajn. Na snídani byl opravdu velký výběr i s ovocem. ”

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Červnu 2019

O ubytování

Hotel Corner *** je moderně vybavený hotel se skvělou polohou. Do 15 minut odtud dojdete k Floriánské bráně i samotnému centru Krakova, které se jmenuje Krakovský rynek. Stejně blízko je to také ke kostelu Nanebevzetí Panny Marie, k historické tržnici Sukiennice a k nákupnímu centru Galeria Krakowska. Jen o kousek dál je pak Hrad Wawel a Národní muzeum v Krakově. V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy.

Kde budete spát?

Hotel Corner *** nabízí ubytování v pokojích, tedy spíše apartmánech, které jsou moderně a pohodlně zařízené. Nechybí v nich komfortní postel, TV, WiFi, trezor, ale také kuchyňský koutek s varnou deskou, lednicí, rychlovarnou konvicí, kávovarem a dřezem. Můžete si tak během pobytu uvařit vlastní jídlo nebo si nachystat svačinku předtím, než vyrazít poznávat krásy města. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v hotelu se každé ráno podávají bohaté kontinentální snídaně formou bufetu. Těšte se na studená i teplá jídla. Vyberete si, ať už máte rádi slané či sladké. Nechybí ani čaj, káva a džusy.

Corner Hotel ***

Corner Hotel ***

Helclów 19 , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
Premium Hotels Pergamin Sp. z o.o. SKA IČ: 123048879


+48 12 202 05 90

corner@premium-hotels.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Zastávka
0,3 km