Velkým lákadlem města Polanica-Zdrój je lázeňský park s minerálními prameny. Hotel Polanica Resort & SPA *** je jako stvořený na rodinnou dovolenou. Po dni stráveném ve wellness nebo na výletech po okolí znovu načerpáte energii díky chutné polopenzi.

O ubytování

Hotel Polanica Resort & SPA *** se nachází ve městě Polanica-Zdrój v podhůří Bystřických a Stolových hor, jen 17 km od česko-polské hranice. Srdcem Polanice je nádherný lázeňský park (600 m), který přímo sousedí s lázeňskými budovami včetně sanatoria Wielka Pieniawa z roku 1906. Součástí parku je i malebná krytá promenáda a pavilon s pitnými kúrami. Vyhledávanou atrakcí je světelná fontána. Po mnoha turistických a cyklistických trasách můžete prozkoumávat i okolí. Vydejte se třeba na zámek Lesní skála (17 km), do Pekelského údolí (4 km) s populární restaurací Piekjelko či do blízkého městečka Duszniky Zdrój (10 km) s velmi zajímavým muzeem papíru. Oblíbený lyžařský areál Ski Zieleniec je vzdálen pouze 20 km.

Kde budete spát?

Pokoje Economy o rozloze 13 m² nabízejí výhled na okolní zeleň a jsou vybaveny pohodlnou postelí, WiFi připojením, televizí, rychlovarnou konvicí, lednicí, telefonem a trezorem. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Pokoje Standard o rozloze 15 m² nabízejí výhled do lázeňského parku a jsou vybaveny pohodlnými postelemi, WiFi připojením, televizí, rychlovarnou konvicí, lednicí, telefonem a trezorem. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem. Většina z pokojů má balkon.

Pokoje Deluxe o rozloze 21 m² nabízejí panoramatický výhled jižním směrem na okolní vrchy. K vybavení pokoje patří pohodlná postel, rozkládací pohovka, WiFi připojení, televize, rychlovarná konvice, lednice, telefon a trezor. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem. Většina z pokojů má balkon.

Pokoje Superior jsou opravdu prostorné, mají rozlohu 30 m². Užijete si výhled na hory, město či do zahrady. Vybavení je totožné jako u pokojů Deluxe, navíc mají však pokoje Superior vždy také balkon.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si pochutnáte na bohatých snídaních a večeřích ve formě bufetu. Během dne je možné objednávat speciality z jídelního lístku. Od jara do podzimu probíhají v nedaleké chatě grilovací večery u ohně s příjemnou hudbou. Oblíbený nápoj a lehké občerstvení vám rádi připraví v hotelovém baru.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí moderní SPA s velkým krytým bazénem s 25 m dlouhými plaveckými dráhami a mělčí rekreační částí. Dále tu najdete dětskou zónu s bazénem s atrakcemi pro nejmenší. Během pobytu můžete neomezeně využívat i vířivku a parní a finskou saunu v saunovém světě. Nebo co takhle zpříjemnění dne při masáži, kosmetické proceduře nebo novým účesem v kadeřnictví?

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno spoustu zábavy a aktivit. Ve wellness části je zde pro ně vodní park s atrakcemi. Dále je součástí hotelu skvělé vybavená herna a velké venkovní hřiště. Mnoho her si děti užijí také během pestrých animačních programů.

Něco navíc

Pro aktivní hosty je k dispozici multifunkční sportovní hala o rozloze 650 m². Do sytosti si zde užijete různé sporty jako tenis, volejbal, basketbal, sálový fotbal či házenou. Do těla si můžete dát také v posilovně. Součástí hotelového baru jsou dráhy na bowling a kulečník.

Hotel Polanica Resort & SPA ***

Hotel Polanica Resort & SPA ***

Górska 2 , Polanica-Zdrój
Polsko

+48 571 244 242

recepcja@hotelpolanica.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1,5 km
Aquapark
10 m
Sjezdovka
23 km