Krakov je díky svému historickému jádru nejnavštěvovanějším polským městem. A vy budete ubytováni přímo v jeho srdci! Hotel Fortuna totiž leží rovnou v centru Krakova. Těšte se také na bohaté snídaně formou bufetu.

O ubytování

Hotel Fortuna *** nabízí pohodlné a klidné ubytování v malebném centru města Krakov, jehož historické jádro je na Seznamu UNESCO. K nejvýznamnějším krakovským pamětihodnostem je to z hotelu doslova pár kroků. Vydejte se na hrad Wawel (1 km), Hlavní náměstí (1 km) s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice či do starobylé židovské čtvrti Kaziměř (2 km). V okolí najdete plno vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven. Velmi oblíbeným turistickým cílem je také zoologická zahrada (7 km). V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Krakov je ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO. Během svého pobytu nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (16 km). Pro otrlejší povahy doporučujeme koncentrační tábor Osvětim (70 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v komfortním pokoji s balkonem. K vybavení patří klimatizace, televize, WiFi připojení, minibar a vlastní koupelna s fénem. Nechybí ani pracovní stůl, budík a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Energii na celý den načerpáte při snídani ve formě bufetu. Součástí hotelu je také lobby bar.

Něco navíc

Přímo v hotelu naleznete obchod s dárkovými předměty a suvenýry.

Hotel Fortuna ***

Hotel Fortuna ***

Ul. Czapskich 5 , Krakow
Polsko

+48 12 422 31 43

info@hotel-fortuna.com.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
46 m