Navštivte jedno z nejkrásnějších měst Evropy a dopřejte si komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném Hotelu Nobilton ***. Na snídani načerpáte sílu a vydáte se poznávat Krakov. Můžete pěšky, hotel totiž sídlí v centru.

O ubytování

Hotel Nobilton *** nabízí pohodlné a klidné ubytování v malebném centru města Krakov, jehož historické jádro je na seznamu památek UNESCO. K nejvýznamnějším krakovským pamětihodnostem je to z hotelu doslova pár kroků. Vydejte se na nádvoří Wawel (1 km) s Královským hradem a dračí jeskyní, Hlavní náměstí (1 km) s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice či do starobylé židovské čtvrti Kaziměř (2 km). V okolí najdete plno vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven, v prosinci se navíc Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy.

Velmi oblíbeným turistickým cílem je zoologická zahrada (7 km) a přes léto si ve městě užijete i koupání, třeba na přírodním koupališti Zakrzówek (2,5 km), u jezera Bagry (6,7 km) s pláží nebo v Aquaparku Krakow (6,3 km) s písečnou pláží, tobogány a mnoha dalšími atrakcemi. Krakov je také ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO – během svého pobytu nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (16 km). Otrlejší povahy se mohou vydat i do koncentračního tábora Osvětim (70 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 21 moderních, elegantně vybavených pokojů s vlastní koupelnou (vana/sprchový kout), fénem, televizí, WiFi připojením, psacím stolem a sadou na přípravu čaje a kávy. Na výběr máte mezi variantou s manželskou postelí, nebo pokojem se 2 oddělenými jednolůžky.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je snídaňová restaurace, kde se každé ráno podává bohatá snídaně s výběrem uzenin, pečiva, salátů, sýrů, teplých jídel, zeleniny, ovoce atd.

Hotel Nobilton ***

Hotel Nobilton ***

Piłsudskiego 25 , Krakow
Polsko

+48 12 430 10 25

nobilton@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,3 km