Dopřejte si dokonalou dovolenou plnou relaxace ve vířivce nebo sauně a vynikajících polských specialit. V Hotelu Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** vás čeká vynikající polopenze a sleva na procedury.
Dopřejte si dokonalou dovolenou plnou relaxace ve vířivce nebo sauně a vynikajících polských specialit. V Hotelu Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** vás čeká vynikající polopenze a sleva na procedury.

Luxusní dovolená uprostřed přírody

Chcete si odpočinout od každodenního ruchu, ale zároveň navštívit ty nejkrásnější památky v Polsku? Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** je v tom případě ta nejlepší volba.

Hotel leží uprostřed luk v blízkosti přírodní rezervace Przyrody Wały, ale zároveň je vzdálený pouhých 50 kilometrů od historického Krakova, městské perly celého Polska.

Hotel představuje dokonalou bilanci mezi klidem malebné přírody a turistickým ruchem Krakova. Vesnice Racławice u které se hotel nachází má velký význam pro polskou historii a je spojená s tzv. Kościuszkovým povstáním.


Hotel získal stříbrné místo v prestižní soutěži Best Hotel Award Poland v kategorii hotel na víkend. Největší komfort a skvělé služby zaručeny.


Útulné pokoje a polské speciality

Pokoje jsou vybaveny klimatizací, satelitní televizí o rozměru 32 palců, minibarem, trezorem a telefonem. Na každém pokoji na hosty čeká kávový a čajový set. Hosté mají k dispozici také vlastní koupelnu s toaletou a sprchou, ručníky, župany a pantofle.

Personál hotelu vytváří pro hosty atmosféru plnou relaxace a pověstné polské pohostinnosti. Hotelová restaurace Planet of Tastes (v překladu Planeta chutí) nenese svůj název pro nic za nic. Těšte se na výtečné tradiční polské pokrmy, ale můžete ochutnat i mezinárodní kuchyni. V místním baru Lunar si navíc vyberete z nabídky čtyřiceti koktejlů přesně podle vašich představ a chutí.

Neomezená královská relaxace

Máte stresující zaměstnání? Chcete zažít víkend plný odpočinku a zapomenout na starosti všedních dní? Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** nabízí celou škálu wellness procedur, na které máte 10% slevu.

Školený personál využívá při procedurách tu nejkvalitnější tělovou kosmetiku. V sauně se dočkáte saunových rituálů s vůní skořice, čokolády nebo mentolu. Rituál začíná tělovým peelingem a končí aplikací balzámu na celé tělo.

Očistěte své tělo od všech nebezpečných toxinů a využijte neomezený vstup do sauny a páry. Následně si zajděte zaplavat do hotelového bazénu anebo si odpočiňte ve vířivce. Děti jistě ocení vodní atrakce a gejzíry.

Zůstaňte fit i na dovolené a navštivte hodiny vodního aerobiku, které probíhají každou sobotu a neděli. Pátek pak patří saunovým večerům.

Dovolená pro páry nebo celou rodinu

Děti si ve wellness centru navíc zajisté užijí mnoho zábavy a aktivit. Hotel má wellness nabídku speciálně určenou nejmenším návštěvníkům. Za příplatek si tedy vaše ratolesti mohou užít například ovocnou bublinkovou koupel, čokoládovou masáž zad nebo si nechat udělat dočasné tetování henou.

Máte rádi sport a aktivní dovolenou? V tom případě vás jistě nadchne místní golfová dráha a tenisový kurt, které jsou součástí hotelového areálu.

Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa ****

Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa ****

Dosłońce 56 , Racławice
Polsko

Provozuje společnost:
Start Travel Sp. z o.o. IČ: 120576810


+ 48 12 378 4727

recepcja@dosloncespa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná