Jedinečný luxus jen kousek od centra Krakowa. Wellness pobyt pro dva v Apis Hotelu*** se vstupem do saunového světa, bohatými snídaněmi či gurmánskou večeří a balíčkem slev. Objevte město plné historie a památek UNESCO.
Jedinečný luxus jen kousek od centra Krakowa. Wellness pobyt pro dva v Apis Hotelu*** se vstupem do saunového světa, bohatými snídaněmi či gurmánskou večeří a balíčkem slev. Objevte město plné historie a památek UNESCO.

Ubytování jen kousek od centra Krakowa v Hotelu Apis***

Ne náhodou se polský Krakow stal městem básníků a spisovalelů a získal ocenění Město literatury UNESCO za rok 2013. Nechte se inspirovat múzou této jedinečné evropské metropole a prožijte zde třeba romantický víkend ve dvou.

Hotel nabízí svým hostům příjemnou osobitou atmosféru a také vynikající polohu jen kousek od centra města. Díky skvělé dostupnosti městské hromadné dopravy jste v centru během pár minut.

Pokoje jsou luxusně zařízené, disponují vlastním sociálním zařízením, individuálně nastavitelným topením, fénem, SAT TV i internetovým připojením. Majitelé hotelu mysleli opravdu na všechno. Na vyžádání vám personál zapůjčí žehličku i denní tisk. Pokud máte zájem přijet s celou rodinnou, uvítáte možnost ubytovat se v rodinném apartmá.

O kvalitu služeb se opravdu nemusíte obávat. V roce 2014 hotel získal Certifikát Zlatého standardu a od ledna 2016 se bude pyšně řadit mezi hotely se 4*.

Pokud hledáte místo pro jedinečné kulinářské zážitky, zajděte si do hotelové restaurace. Nabízí velkou škálu moderní i tradiční evropské kuchyně, můžete ochutnat polské speciality, nebo třeba bezlepkovou či vegetariánskou stravu. Kuchaři si zakládají na čerstvosti a kvalitě potravin, stejně tak jako na spokojenosti svých zákazníků.

Relaxace ve wellness - odpočinek od stresu a napětí

Relax zóna hotelu zahrnuje suchou i parní saunu, relaxační zónu i posilovnu. K dispozici je každý den od 8.00 - 23.00 hod. Příjemnou atmosféru pocítíte již při vstupu do wellness centra, které je příjemně vyhřáté a hraje zde relaxační hudba.

Hotel dále nabízí služby masážního a kosmetického salonu, ve kterých pracují opravdoví odborníci. Pokud máte tedy problém se zády či se cítíte ztuhlí po nekonečném dni v práci, určitě si dopřejte příjemnou masáž, zasloužíte si to.

UNESCO Krakov s drakem a největším polským aquaparkem

Centrum města je plné památek, ale zároveň není příliš rozsáhlé. Spoustu možností najdete také v okolí Krakova. Co tedy jde v tomto sympatickém městě podniknout?

  • Hrad Wavel - přímo u hradu zapsaném na prestižním seznamu UNESCO najdete dračí jeskyni se sochou sedmihlavého "monstra", které podle pověsti sužovalo město.
  • Jeskyně Wieliczka - tato speciální solná jeskyně je dnes součástí UNESCA, k vidění je kaplička nebo podzemní jezero.
  • Aquapark Krakov - spoustu zábavy si užijete v největším krytém aquaparku v celém Polsku. K dispozici je bazén s osmi tobogany (nejdelší měří 202 m), skluzavkami. Nechybí ani masážní lůžka k relaxaci, vlnový bazén nebo atrakce pro děti (např. pirátský ostrov). Více informací zde.
Hotel Apis ****

Hotel Apis ****

29 Listopada 137 , Krakow
Polsko

Provozuje společnost:
Zdzisław Grabowski IČ: 350176512-00067


+48 (0)12 6176500

info@hotelapis.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná