Tropický ráj na dosah ruky, tak se dá popsat zábavní resort Tropical Islands. Jen po pár hodinách cesty se ocitnete v deštném pralese či na písečné pláži jižního Pacifiku. Ubytujete se v krásném, prostorném pokoji, ráno nastartujete bohatou bufetovou snídaní a pak už vás čeká pobyt plný relaxu a zábavy v bazénech a na nejrůznějších atrakcích pro děti i pro dospělé. Nudit se zde rozhodně nebudete a v prostředí plném tropických rostlin a zvířat se vám pravděpodobně ani nebude chtít věřit, že jste stále ještě v Evropě.

O ubytování

Zábavní resort Tropical Islands se nachází v Německu, přibližně 60 km od Berlína. Výstavba tohoto tropického ráje započala v roce 2003 v bývalém vojenském hangáru a v současnosti jde o největší resort svého druhu v Evropě. Vnitřní i venkovní areál dohromady nabízí plochu přes 10 000 m² plnou nekonečných možností. Najdete zde Venkovní areál Amazonia, Vodní svět, Tropický prales, Tropickou vesnici, ale i Saunový svět, nepřeberné množství atrakcí, restaurace a bary i nákupní bulvár.

Pokud se na chvíli odtrhnete od světa tropů, budete mít ideální příležitost poznat také oblast Braniborska, která má svá vlastní lákadla. S lokální divou zvěří se můžete bezpečně seznámit ve Wildparku Johannismühle (22 km), kde uvidíte medvědy, vlky, bizony a další zástupce místní fauny. Odvážnější se mohou vydat přímo do lůna divoké přírody –⁠ Přírodního parku Niederlausitzer Landrücken (32 km) nebo Přírodního parku Dahme-Heideseen (3,8 km). Navštívit můžete také historickou obec Schlepzig (11,8 km) a památkově chráněnou sklářskou osadu s muzeem Baruther Glashütte (13,7 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásném, moderním, stylově vybaveném pokoji Comfort Plus s interiérem v tropickém duchu. Vybírat můžete mezi dvoulůžkovou variantou nebo čtyřlůžkovou rodinnou verzí. V obou případech budete mít k dispozici WiFi připojení klimatizaci, televizi s plochou obrazovkou, malou chladničku, sadu na přípravu kávy a čaje a koupelnu se sprchovým koutem a fénem.

  • Dvoulůžkový pokoj Comfort Plus měří 36 m² a najdete v něm manželskou postel a rozkládací pohovku.
  • Rodinný pokoj Comfort Plus (36 m²) se skládá z ložnice s manželskou postelí a rozkládací pohovkou a pokoje s dvoupatrovou postelí.

Na čem si pochutnáte?

Gastronomická nabídka je v duchu správného tropického resortu opravdu bohatá. V areálu najdete rovnou 12 restaurací, bufetů a barů. Máte chuť na tradiční thajské jídlo, speciality z masa a ryb, vynikající koktejl nebo osvěžující zmrzlinu? Nic není problém.

Kde budete relaxovat?

Venkovní areál Amazonia má rozlohu 35 000 m² a skvělou zprávou je, že bývá otevřený celoročně. Zaplavte si v moderních bazénech o ploše 530 a 390 m², vyzkoušejte různé vodní prvky a atrakce, třeba nejdelší divokou řeku v Německu (250 m) nebo umělé vlny k trénování surfování. Najdete zde také zázemí pro sport (vodní hřiště, plážové hřiště) a celou řadu lehátek k odpočinku a opalování. Do venkovního areálu se jich vejde na 2 500.

Ve vnitřní části se přenesete na jih Pacifiku. Ve Vodním světě si užijete lenošení na 200 m dlouhé písečné pláži, dovádění na vodních skluzavkách o délce 212, 143, 90 a 16 metrů či v divoké řece a samozřejmě také koupání v bazénech. Jedinečnou atmosféru celému zážitku dodá více než 50 000 tropických rostlin, ale také krásní motýli, želvy a další zvířecí obyvatelé.

Milovníky saunování jistě potěší i bohatý Saunový svět s rozlohou 10 000 m². K dispozici je kamenná sauna Višnu, bylinková saunovací chýše Inipi, solná jeskyně Gunung Mul, bahenní chýše Palaneri, parní lázeň s eukalyptem i unikátní sauna na stromě ve výšce 5 metrů. Pro náročné je zde také pestrá nabídka masáží a procedur, včetně bahenních zábalů či peelingů. A pokud vám plavání nepřijde jako dostatečná fyzická aktivita, můžete během svého pobytu zavítat i do moderního fitness centra.

Cestujete s dětmi?

Tropical Islands jsou rájem pro celou rodinu, samozřejmě tak nesmí chybět ani atrakce určené speciálně pro děti. V obří herně Tropino Club se děti vyřádí na prolézačkách, zahrají si pirátskou lodní bitvu nebo se zanoří do suchého bazénku s balonky. Pro starší děti je zde také Air Hockey a celá řada videoherních automatů. Samozřejmě nechybí ani vodní hřiště pro nejmenší Kraki Beach se skluzavkami, bazénky, vodopádem, vodními děly a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

A aby toho vyžití nebylo málo, odvážlivci se mohou proletět horkovzdušným balónem. Klidnější zábavu si potom užijete třeba na minigolfovém hřišti.

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands Allee 1 , Krausnick
Německo

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
zdarma u příjezdové cesty / P1, P2 a P3 placené

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
10,6 km
Zastávka
3,6 km
Aquapark
0 m

Tipy na výlet

Muzejní vesnička Baruther Glashütte

Muzejní vesnička Baruther Glashütte Tip na výlet

Vydejte se zpět v čase a odhalte tajemství dávných sklářů. Zajímavý zážitek slibuje Muzejní vesnička Baruther Glashütte. Tato romantická osada s historickými hrázděnými domy z 19. století vám nabídne unikátní možnost stát se součástí výroby skla. Vyzkoušejte si vyfouknout sklo nebo poskládat skleněné mozaiky.

Své zastoupení tu mají i další rukodělné práce , jako je hrnčířství, sbírání bylin nebo výroba mýdel. Ve vesničce vyzkoušíte také lukostřelbu, plstění nebo vyrazíte na túru do okolního lesa. Chybět vám nebude ani chutné občerstvení.

Více informací
Přírodní park Dahme-Heideseen
Přírodní park Dahme-Heideseen
Schlepzig ve Sprévském lese
Schlepzig ve Sprévském lese
Wildlife Park Johannismühle
Wildlife Park Johannismühle