Zimní rodinná dovolená v malebné přírodě Národního parku Bavorský les. Čeká vás celodenní přísun jídla a nápojů, neomezený vstup do sauny a krytého bazénu, využít můžete také poukázku na masáž dle vlastního výběru.
Zimní rodinná dovolená v malebné přírodě Národního parku Bavorský les. Čeká vás celodenní přísun jídla a nápojů, neomezený vstup do sauny a krytého bazénu, využít můžete také poukázku na masáž dle vlastního výběru.

Rodinná dovolená v Bavorském lese

Sporthotel Sonnenwald leží na jižním svahu hory Brotjacklriegel (cca 850 m n. m.) v Bavorském lese. Hotel nabízí pohodovou dovolenou v rodinné atmosféře, díky své poloze je též ideálním místem pro milovníky zimních sportů.

Lokalita je atraktivní také díky dobré dostupnosti z ČR. Z hraničního přechodu Železná Ruda to máte jen 60 km autem (1 hodina jízdy autem).

K dispozici je hostům příjemné prostředí s veškerým hotelovým vybavením, wellness a přírodní pozemek o velikosti cca 5 ha. V hotelu také naleznete restauraci, snídaňovou místnost, bar, kavárnu s vyhlídkovou terasou, zimní zahradu a wellness centrum. Děti čeká dětská herna.

Ubytování:

  • Dvoulůžkové pokoje s přistýlkami mají cca 17 - 34 m², minimální kapacita je 2 dospělí, maximální 2 dospělí a 2 děti. Jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, topením, rozkládací pohovkou, TV a WiFi, některé pokoje mají balkon.

  • Apartmány/bungalowy (za příplatek 11 €/osoba/noc, platí se u CK) mají cca 45 m² , minimální kapacitu 2 dospělí a maximální 2 dospělí + 3 děti. Taktéž obsahují vlastní sociální zařízení, topení, TV a WiFi a některé mají balkon.

All inclusive a neomezený vstup do wellness

Ideální rodinná dovolená, při které můžete zahodit veškeré starosti. Čeká na vás bohaté all inclusive stravování, při kterém se těšte na snídaně formou bufetu, oběd formou snacku/polévky, odpolední svačinu s kávou a zákuskem, večeře formou bufetu a nealkoholické a alkoholické nápoje.

Dále zde najdete wellness s finskou saunou, bio saunou a relaxační místností. Zařádit ve vodě si zase můžete ve vnitřním bazénu. Masáže a kosmetické procedury si užijtete za příplatek.

Nezapomeňte v zimě na lyžovačku a běžky

V zimních měsících je oblast díky poloze ideálním cílem pro milovníky zimních sportů, sněhové podmínky bývají více než příznivé.

Běžecké lyžování je ideálním sportem pro všechny věkové kategorie. Můžete tak prozkoumat okolí díky mnoha běžkařským trasám. Pro zastánce sjezdového lyžování okolí nabízí také mnoho možností:

  • Vlek Steinberglift (cca 300 m od hotelu) se zasněžovacím dělem a osvětlením (délka: 450 m) stejně tak jako dětským světem s cvičnou sjezdovkou, nejdelším pásem v bavorském lese (110 m) a kouzelným kobercem pro lyžaře a sáňkovací dráhou. Více informací zde
  • Vlek Sturmriegellift (délka: 1 200 m) a Brotjacklriegellift (délka: 300 m) s osvětlením, lanovou dráhou a údolním vlekem jsou vzájemně spojené a platí zde jeden skipas. Pro začátečníky jsou k dispozici 3 vleky o délce 150 m event. 200 m. Další informace najdete zde.
  • Vlek Kerschbaum v obci Grattersdorf (cca 480 m) v zimní sportovní oblasti Brotjacklriegel-Sonnenwald. Další informace najdete zde.
Sporthotel Sonnenwald (CK Nic než pryč)

Sporthotel Sonnenwald (CK Nic než pryč)

Feriendorf Sonnenwald 1 , Schöfweg
Německo

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná