Město Bogács jen 16 km od Egeru je proslulé zejména termálním koupalištěm a lázněmi s léčivou vodou. Nejblíže to k němu budete mít, když se ubytujete v Hotelu Strand ***, který je s tímto termálním komplexem s 8 bazény přímo propojen. Těšit se můžete také na chutné snídaně a každodenní vstup do termálů.

O ubytování

Hotel Strand *** se nachází v srdci městečka Bogács a je přímo propojen s termálními lázněmi. Stačí se v pokoji převléci do županu a vydat se rovnou za dokonalým relaxem. Kromě termálních lázní je oblast známá také vinnými sklepy, kde ochutnáte vynikající místní víno. K výletu láká jezero Bogács (1,2 km) nebo místní arboretum (550 m).

Pouze 15 km od hotelu leží nádherné město Eger plné barokních památek. Najdete tam středověký hrad, baziliku, malebné historické centrum i zajímavá muzea. Také v Egeru se můžete oblažit v termálních lázních a okusit vína v tzv. Údolí krásných žen, oblasti plné vinných sklepů.

Za přírodními krásami vyrazte do národního parku Bukové hory, největšího v Maďarsku, kde můžete navštívit například krasovou jeskyni Istállós-kő (40,8 km), malebný Lillafüred (50,3 km) s vodopádem, visutou zahradou a možností projížďky lesní železnicí nebo vrch Bálvány (64,1 km), odkud si užijete krásný výhled do okolí.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se můžete těšit na tradiční maďarskou kuchyni a vynikající místní vína. V letním období je v provozu terasa restaurace.

Kde budete relaxovat?

Hotel Strand *** je přímo propojen s termálním koupalištěm Bogács. Z celkových 11 bazénů je jich 6 napuštěno termální vodou s obsahem síry. Pramen o teplotě 76 °C vyvěrá z hloubky 500 m. Místní voda příznivě ovlivňuje revmatická onemocnění, doporučuje se také na pitnou kúru. Vdechování páry pomáhá při bronchitidě. Dále jsou k dispozici dětské, zábavní a jeden plavecký bazén.

Součástí hotelu je dále finská sauna a posilovna. Dopřát si můžete některou ze široké nabídky masáží a lázeňských procedur.

Strand Hotel Bogács ***

Strand Hotel Bogács ***

Dózs György u 16 , Bogacs
Maďarsko

Provozuje společnost:
SZEPESI Kft. IČ: 0509011883


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 1 905 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
10 m

Tipy na výlet

Termální lázně Bogács

Termální lázně Bogács Tip na výlet

Termální lázně v maďarském městě Bogács slibují kromě skvělé zábavy i relax v léčivé vodě. Místní pramen obsahuje vápník, hořčík a další tělu prospěšné látky, které pomáhají při revmatických potížích, problémech s klouby nebo v boji proti gynekologickým či kožním onemocněním. V celoročně otevřených lázních na sebe můžete nechat působit vodu ve 4 termálních bazénech s teplotou vody okolo 35 - 37 °C, v letní sezóně se můžete těšit až na 9 bazénů - 6 termálních, jeden plavecký a dva dětské s atrakcemi i pro ty nejmenší. Děti obzvlášť potěší tobogány a skluzavky. Mezi ty nejoblíbenější patří 20 m dlouhý tobogán "Spacehole" s trychtýřovým zakončením či "Wawe slide" - oboustranná skluzavka, po které se budete klouzat tam a zase zpátky až do výšky 9 metrů.

Více informací
Lázně Eger
Lázně Eger
Město Eger
Město Eger
Lázně Zsóry
Lázně Zsóry