Vyrazte na pobyt plný zážitků do maďarského města Nyíregyháza! V Park Hotelu Sóstó *** na vás čekají nejen výtečné snídaně, ale také relax ve wellness s vířivkami a saunou. Navíc dostanete vstupenky do zoo nebo aquaparku Aquarius Spa!

O ubytování

Park Hotel Sóstó *** se nachází u maďarského města Nyíregyháza a je obklopený celou řadou skvělých atrakcí. Velkým místním lákadlem je Thermalpark Sóstó (450 m) s celkem 12 bazény, stejně jako moderní aquapark Aquarius Spa (500 m) s vnitřními a venkovními bazény, saunovým světem, fitness a wellness. Nejen s dětmi můžete vyrazit také do nedaleké zoo (800 m).

Milovníci historie a kultury si zase jistě rádi dopřejí procházku po městě Nyíregyháza. Tomu dominuje kostel sv. Mikuláše (6,1 km) a Městské muzeum s galerií (6,4 km), obě budovy byly postavené v 18. století. Zajít si můžete i do skanzenu Sóstói múzeumfalu (500 m) nebo divadla Móricz Zsigmond Színház (6,3 km). K příjemnému rozjímání potom láká park Sóstó (500 m), kde se často pořádají různé kulturní akce, koncerty a výstavy.

A nenechte si ujít ani místní přírodní krásy. K těm nejnavštěvovanějším patří termální jezero Sóstó (750 m) a jezero Nagy-tó (29,1 km). Okolní region Nyírség a trochu vzdálenější národní park Hortobágy (66 km) jsou zase skvělé na pěší a cykloturistiku. Novou energii načerpáte také procházkou po lese Szatmári (80,3 km).

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují bohaté snídaně formou bufetu s výběrem slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů.

Kde budete relaxovat?

Příležitost k relaxu nabízejí nejen blízké termály, ale také hotelové wellness centrum, kde si odpočinete ve vnitřní či venkovní vířivce a v horké sauně.

Park Hotel Sóstó ***

Park Hotel Sóstó ***

Sóstói út 70/A , Nyíregyháza
Maďarsko

Provozuje společnost:
KELET-REST Turisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság IČ: 15-09-067593


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Lázně Aquarius

Lázně Aquarius Tip na výlet

Nezapomněli jste si zabalit plavky? Ne, to je dobře. Lázně Aquarius s celoročním provozem určitě stojí za návštěvu. V chladnějších měsících vás kyvadlová doprava zdarma odveze přímo před vchod do termálů. Přijďte si odpočinout do léčivé vody v bazénech s teplou i studenou vodou nebo si odpočiňte ve wellness s vířivkami a saunami. Různorodé masáže zde provádí vyškolený personál. Skvělou zábavu si užijete ve Světě zážitků přímo v lázních, kde se spustíte po skluzavce Kamikadze nebo skluzavce Black hole do bazénu s umělými vlnami, do chodby s divokou vodou, vodní záclonou nebo jeskyní.

Více informací
Jezera Sóstó
Jezera Sóstó
ZOO Sóstó
ZOO Sóstó
Tokajská vinná oblast
Tokajská vinná oblast