Užijte si relax jako nikdy předtím, jen 800 m od lázní. V Thermal Park Hotelu Egerszalók **** na vás čekají vnitřní i venkovní termální bazény a wellness se saunami. Pochutnáte si na bohaté polopenzi a oceníte i blízkost mnohých atrakcí, jako jsou lázně Eger nebo Národní park Bukové hory.

O ubytování

Thermal Park Egerszalók **** najdete v maďarských lázních Egerszalók, které se rozprostírají jen kousek od Egeru a Národního parku Bukové hory. Ubytujete se tak ve velmi atraktivní lokalitě na dosah termálních lázní (800 m) a oblíbených atrakcí regionu.

Termální prameny v Egerszáloku vyvěrají z hloubky 400 m. Jejich blahodárnou sílu si můžete dopřát při koupeli v jednom z 17 bazénů. Chloubou lázeňského městečka je solný kopec s plochými jezírky s termální vodou (550 m), který připomíná slavnou atrakci v dalekém Turecku.

Lázeňského odpočinku není nikdo dost, a tak si nezapomeňte naplánovat výlet do nedalekého Egeru (11 km). V lázních se vykoupete ve 13 bazénech a vyzkoušíte řadu dalších atrakcí, po relaxu přijde na řadu prohlídka historické části města s minaretem a hradem. Na závěr se posaďte do jedné z útulných kaváren či restaurací a dejte si něco dobrého.

Za přírodou a zážitky se vydejte do Národního parku Bukové hory (19 km), který vás zaujme svým nevšedním krajinným rázem. Projdete se hustými lesy, objevíte krápníkové jeskyně a vyšplháte na vrcholy s krásným výhledem. Navštivte například vodopád Fátyol (19 km) nebo Údolí krásné paní.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z elegantních a vkusně zařízených pokojů, které vám poskytnou maximální pohodlí. Na pokoji budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem či vanou, toaletou a umyvadlem. K vybavení náleží posezení, psací stůl se židlí, televize, lednička set pro přípravu kávy a čaje a šatní skříň. Samozřejmostí je připojení k WiFi a klimatizace.

Na výběr máte z několika variant.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard (30 – 35 m2) se nachází v druhém patře hlavní budovy hotelu. Je vybavený francouzskou postelí s nočními stolky a rozkládací pohovkou, která poskytne nocleh dalším 2 hostům.

  • Dvoulůžkový pokoj Superior (30 – 35 m2) najdete v prvním patře hlavní budovy. Pokoj má navíc balkon se zahradním nábytkem a příjemným výhledem do zeleně. Nabízí manželskou postel a rozkládací pohovku pro další 2 hosty.

  • Apartmány v hlavní budově v přízemí ubytují max. 4 osoby. Jsou vybavené manželskou postelí a rozkládací pohovkou se 2 lůžky. Součástí apartmánu je kuchyňský kout s veškerým vybavením, ledničkou, mikrovlnkou a jídelním stolem.

  • Apartmány v hlavní budově v prvním patře jsou určené buď pro 4, nebo 6 osob. Jsou vybavené manželskými postelemi a rozkládací pohovkou, jakožto přistýlkou pro další 2 hosty. V apartmánu nechybí kuchyňský kout s veškerým vybavením, ledničkou, mikrovlnkou a jídelním stolem.

  • Apartmány ve vile objevíte v hotelové vile, která je součástí areálu. V přízemí se nacházejí menší jednopodlažní apartmány (36-42 m²), v patře prostornější dvoupodlažní apartmány (48-52 m²). Všechny mají terasu nebo balkon s posezením a výhledem do zeleně. Součástí vybavení je i kuchyňka s ledničkou, mikrovlnnou troubou a jídelním stolem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je prostorná restaurace s terasou, ve které se podává jídlo po celý den. Pokud bude strava součástí vašeho balíčku, zavítáte sem na snídaně nebo večeře. Během dne si můžete vybrat něco dobrého z bohatého menu, které myslí i na vegetariány, vegany a hosty s bezlepkovou nebo bezlaktózovu dietou.

V restauraci ochutnáte speciality maďarské kuchyně, které jsou ale přizpůsobené tak, aby podporovaly zdravý životní styl. K jídlu si dopřejete ty nejlepší regionální vína.

Kde budete relaxovat?

V termálním ráji prožijete odpočinek jako nikdy dřív. Těšte se na hotelové wellness plné atrakcí. Po celý rok se vykoupete ve vnitřním a venkovním bazénu o teplotě 37-39 °C a v novém vnitřním termální bazénu s teplotou 36-39 °C. Od dubna do října je přístupný také venkovní bazén s teplotou 27-30 °C.

Kromě bazénů je tu pro váš relax připraveno i několik saun. Odpočinete si ve finské sauně, v infra sauně nebo v parní kabině, kde se rozpustí všechny vaše starosti. Nakonec si vydechnete v relaxačních zónách uvnitř i venku.

Léčivá termální voda v Egerszalóku pochází ze studny na hranici osady Demjén. Pomoci může s kožními či gynekologickými obtížemi a nemocemi pohybového aparátu.

Cestujete s dětmi?

Restaurace je přímo propojená s dětskou hernou, kde si nejmenší hosté užijí spoustu zábavy, zatímco dospělí budou odpočívat v restauraci. Nechybí ani venkovní hřiště s trampolínou.

Thermal Park Egerszalók ****

Thermal Park Egerszalók ****

Termál kemping sor 2. , Egerszalók
Maďarsko

Provozuje společnost:
Élmények Útja Kft. IČ: 10-09-039559


+3636789607

thermalpark@egerszalok.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 6 500 Ft/noc - pouze v apartmánech v přízemí
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
9 km

Tipy na výlet

Lázně Egerszálok

Lázně Egerszálok Tip na výlet

Termální lázně Egerszálok, ležící jen 6 km od lázeňského města Eger, se mohou pochlubit unikátním pramenem s vápníkově-hořčíkově-hydrogenuhličitanovou vodou vyvěrající z hloubky 410 metrů o teplotě 65–⁠69 °C. Místní raritou je solný kopec s jezírky, který v minulosti zformoval termální pramen. Na 1900 m² lázní najdete 17 bazénů, saunový svět a různé atrakce.

Na co se v lázních Egerszálok můžete těšit?

  • Sedavý bazén s léčivou vodou
  • Perličkovou koupel
  • Bazény s různými atrakcemi
  • Skluzavku
  • Bazény pro děti
  • Tureckou perličkovou lázeň
  • Saunový svět (finské sauny, ruská sauna, biosauna, infrasauna, parní sauna, aromatická kabina a ochlazovací bazény)
  • Aromatizované kabiny
  • Parní lázeň
  • Fitness
  • Salón krásy (kosmetika, kadeřnictví, manikúra, pedikúra)
  • Restauraci se samoobsluhou, kavárnu a wellness bar

V lázeňském oddělení se využívá zdejší léčivá voda, která příznivě působí při kloubních a revmatických bolestech, nemocech páteře, kostních zraněních, deformacích pohybového ústrojí a některých gynekologických nemocí.

Celodenní vstup do lázní pro dospělého stojí 4 500 HUF (cca 400 Kč).

Více informací
Lázně Eger
Lázně Eger
Město Eger
Město Eger
Národní park Bukové hory
Národní park Bukové hory