Dovolená v Hotelu Golden Palace **** je opravdu luxusním zážitkem. Těšit se můžete na krásný hotel v lázeňském městě, obklopený parkem s jezerem, přepychové pokoje v dobovém stylu, vydatnou polopenzi i úžasný relax ve wellness centru s bazény a saunami. Navíc budete jen cca 30 km od Budapešti.

O ubytování

Hotel Golden Palace **** se nachází v maďarském lázeňském městě Göd, v malebné oblasti Dunajského ohbí, kousek od břehu Dunaje a jen cca 30 km od Budapešti. Budova hotelu je obklopená 8ha parkem a zachovává si tradiční lázeňský nádech, doplněný o veškerý moderní komfort díky citlivé rekonstrukci.

Okolí hotelu je bohaté na výletní cíle i zajímavé vyžití. Aktivní jedinci se vyřádí v dobrodružném parku Danube (2,4 km) nebo v aquaparku Mogyoród Aquaréna (18,8 km). Automobiloví nadšenci nesmí vynechat návštěvu závodní dráhy F1 Hungaroring (19,3 km) a na milovníky přírody čeká krásné jezero Feneketlen (34,3 km), koňské stáje Kincsem (29,8 km) nebo Národní botanická zahrada (17,9 km) s největší sbírkou rostlin v zemi.

Vynechat samozřejmě nesmíte ani návštěvu maďarského hlavního města. Metropole láká turisty z celého světa na úchvatné památky, nádhernou architekturu i vynikající gastronomii. Mezi nejznámější monumenty, které zaručeně musíte vidět, patří Budínský hrad, budova Parlamentu, bazilika svatého Štěpána či Rybářská bašta.

Překrásný výhled na celé město se vám naskytne z Gellértovy hory a památky si můžete prohlédnout krásně nasvícené při večerní plavbě po Dunaji. V Budapešti najdete také řadu muzeí, galerií, divadel a technických památek jako druhé nejstarší metro na světě či Budapešťský řetězový most.

Kde budete spát?

Ubytujete se v přepychovém pokoji nebo apartmánu s interiérem laděným do dobového stylu a výhledem na park nebo na jezero. Každý pokoj má vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami, klimatizaci, televizi, WiFi připojení a trezor.

  • Pokoj Standard měří 38-41 m², má koupelnu s vanou a 1-2 francouzské balkony, k vybavení patří manželská postel, psací stůl a posezení s křesly.

  • Pokoj Deluxe měří 51-52 m² a je vybavený manželskou postelí, psacím stolem a posezením s křesly. Může mít 1-2 francouzské balkony.

  • Prezidentské apartmá nabídne plochu 149 m², na které najdete ložnici, prostorný obývací pokoj s posezením a společenskou místnost s velkým stolem až pro 10 osob. Součástí jsou také 2 francouzské a jeden klasický balkon, v koupelně je vana.

  • Apartmá Deluxe (86 m²) se skládá z ložnice, obývacího pokoje a velké šatny. V koupelně se nachází sprchový kout a vana a apartmán má 2 francouzské balkony.

  • Studio Family má plochu 134 m² a skládá se ze 2 samostatných ložnic, obývacího pokoje a kuchyně s jídelním stolem. Koupelna je vybavená vanou a sprchovým koutem, součástí jsou také 3 francouzské balkony.

  • Apartmá Family o ploše 134 m² zahrnuje 2 samostatné ložnice a prostorný obývací pokoj. V koupelně je vana a sprchový kout, k dispozici budete mít také 3 francouzské balkony.

Na čem si pochutnáte?

V elegantní restauraci si pochutnáte na zdravých jídlech z těch nejčerstvějších surovin. Součástí je také bar, kde si můžete posedět u šálku kávy nebo se sklenkou něčeho ostřejšího.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru si užijete relax v letním venkovním bazénu s lehátky, vnitřním zážitkovém bazénu s masážními prvky a horké vířivce. K prohřátí vám poslouží finská sauna, infra sauna a parní kabina, následné zchlazení zase zajistí ochlazovací bazének. Využít můžete také služeb fyzioterapeutů a jiných profesionálů.

V létě pak určitě zavítejte k jezeru v hotelovém parku, které je obklopené starobylými stromy a jeho písečná pláž láká ke koupání a opalování.

Něco navíc

K dispozici budete mít i vybavené fitness centrum, kde se můžete pohodlně rozhýbat a protáhnout.

Hotel Golden Palace ****

Hotel Golden Palace ****

Kádár utca 49. , Göd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Golden Palace Szálloda Üzemeltető Kft. IČ: 13-09-231294


+36 70 621 1238

info@hotelgoldenpalace.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
17 km

Tipy na výlet

Město Szentendre

Město Szentendre Tip na výlet

Szentendre je krásné, menší městečko na pobřeží Dunaje jen cca 20 km severně od Budapešti. Připlujte zde vyhlídkovým trajektem z Budapešti a užijte si toto uměním napěchované městečko – ne nadarmo se mu přezdívá „Montmartre Dunaje“. Malebnost uliček a celého města láká k bezcílným procházkám, desítky muzeí a galerií zase k poznávání tvorby maďarských umělců, kteří se zde usazovali během historie a žijí zde i teď.

Co zde rozhodně nesmíte vynechat?

  • Muzeum srbské pravoslavné církve – město je silně ovlivněno srbskou kulturou
  • četné katolické, protestantské i pravoslavné kostely
  • největší maďarský skanzen Szabadtéri Néprajzi Múzeum s muzeální dráhou – celý venkov Maďarska na jednom místě
  • Muzeum veřejné dopravy
  • Muzeum Bély Czóbela, maďarsko-francouzského malíře
  • Muzeum Margit Kovácsové, maďarské sochařky a keramičky
Budapešť
Budapešť
Dunajské ohbí
Dunajské ohbí
Město Visegrád
Město Visegrád