Dovolenou jako z pohádky Tisíc a jedna noc si užijete v Amira Boutique Hotelu v maďarském Hévízu. Nechte se hýčkat v orientálním wellness centru, posilněte se výtečnou polopenzí a pochutnejte si na voňavém tureckém čaji. To vše jen 8 km od slavného Balatonu a cca 2 km od termálního jezera Hévíz.

O ubytování

Stylový Amira Boutique Hotel se nachází v maďarském lázeňském městě Hévíz, jen cca 8 km od Balatonu. Jde o ideální místo na dovolenou plnou relaxace, procházky po malebném městečku i výlety po okolí.

Hlavním lákadlem Hévízu je stejnojmenné termální jezero (1,7 km), největší svého druhu na světe. Přímo na jezeře potom stojí nádherné termální lázně, které rozhodně stojí za to vyzkoušet. Při korzování městem se zastavte i na slavném Farmářském trhu (1,3 km) a ochutnejte místní delikatesy. Milovníky architektury zase jistě zaujme unikátně zpracovaný kostel svatého Ducha (750 m) s modrou fasádou.

Samozřejmě nesmíte vynechat ani výlet k Balatonu neboli "maďarskému moři". V létě si zde užijete koupání a vodní sporty, v chladnějších měsících jsou zase břehy jezera ideální k romantickým procházkám a jeho hladina zve ke klidné plavbě lodí. Po cestě k jezeru se zastavte v městečku Keszthely (7,2 km) a navštivte zámek Festetics nebo některé z mnoha místních muzeí.

Kde budete spát?

Stejně jako celý hotel, i pokoje jsou inspirované orientálním stylem a těšit se můžete na zdobený nábytek, pestré koberce a zajímavě řešení prostory. Každý z nabízených pokojů má vlastní koupelnu s fénem na vlasy a župany, televizi, minibar a WiFi připojení, některé jsou navíc klimatizované.

  • Pokoj Standard nabídne dvoulůžkovou postel, toaletní stolek a šatní skříň. Do pokoje není možné umístit přistýlku, je vhodný maximálně pro 2 osoby.
  • Pokoj Superior nabízí o něco více prostoru a přístup na terasu nebo do zahrady. Je vybavený dvoulůžkovou postelí, toaletním stolkem a šatní skříní. Neumožňuje přistýlku.
  • Apartmán je vhodný až pro 3 osoby, které ubytuje na dvoulůžkové posteli a přistýlce. Součástí vybavení je i malá kuchyňka, kávovar, mikrovlnná trouba. Potěší také přístup na terasu nebo do zahrady.
  • Superior Suite se skládá ze 2 samostatných pokojů a má vlastní balkon nebo francouzské okno. Celkově ubytuje až 4 osoby. Některé apartmány mají i malou kuchyňku s mikrovlnnou troubou a kávovarem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se zdobeným interiérem si pochutnáte na specialitách maďarské a mezinárodní kuchyně. Můžete si zde posedět také u šálku silné kávy nebo sklenky něčeho ostřejšího k pití.

Kde budete relaxovat?

V magickém wellness centru Marocká oáza si užijete odpočinek ve vířivce, parní lázni Hamam s aromaterapií, finské sauně, infrasauně, tepidáriu a orientální čajovně Ostrov relaxace. Dopřát si můžete také některou z masáží a dalších procedur, populární je například Kleopatřina koupel nebo speciální ájurvédská olejová masáž.

Něco navíc

V teplejších měsících je k dispozici zahrada s venkovním bazénem, altánem s posezením a grilem. Užít si můžete i slunnou terasu s lehátky.

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa

Dr. Babócsay u. 43. , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Keszthely Tourist Kft. IČ: 20-09-060082


06 83 610 610

amira@amirahotel.hu

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 3 900 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
1,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
32,7 km