Chcete si užít luxusní dovolenou v nádherném prostředí a dokonalém soukromí? Vyrazte do přepychového dřevěného domku Treehouses Noszvaj! Protihlukové stěny, terasa s privátní vířivkou, klimatizace a designový interiér – tohle opravdu není jen nějaká chaloupka na stromě. Navíc si užijete vyladěný snídaňový balíček, vstup do panoramatické sauny a pestré výlety, třeba do nedalekých lázeňských měst Eger a Bogács.

O ubytování

Stylové domky Treehouses Noszvaj vyrostly v zeleni u vesničky Noszvaj na úpatí Bukových hor. Užijete si zde pobyt v soukromí, ale se vším moderním komfortem. Těšit se můžete také na zajímavé atrakce v okolí – navštivte třeba zámek De La Motte (2,2 km) a projděte si krásnou zámeckou zahradu i vnitřní expozice, včetně působivé ptačí komnaty. Nebo vyrazte k Attilovu prameni (1 km) a užijte si procházku na čerstvém vzduchu. Označení "čerstvý" je zde opravdu zasloužené – Noszvaj je údajně obcí s nejčistším vzduchem v Maďarsku.

Necelých 8 km od ubytování najdete lázeňské město Bogács s vyhlášeným termálním koupalištěm, kde si odpočinete v 9 bazénech plných léčivé vody. O kousek dál čeká další oblíbené město, Eger (9,6 km), které je jedním z nejnavštěvovanějších míst v Maďarsku. Svůj podíl na tom mají venkovní termální lázně o ploše 5 hektarů se 13 bazény a nádherné Turecké lázně s orientálním interiérem. Mezi velká lákadla města patří také středověký Egerský hrad, v současnosti sídlo Hradního muzea Istvána Doboa, nebo další zajímavá muzea, například Astronomické muzeum, Muzeum Beatles nebo Muzeum marcipánu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v luxusním domku Superior, kde na ploše 38 m² najdete ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s plochou televizí, minibar, kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, kávovar), samostatnou toaletu a koupelnu se sprchovým koutem a fénem. Z prostorné terasy si užijete nádherný výhled do okolí a o váš dokonalý komfort se postará klimatizace, protihlukové stěny a WiFi připojení. V pokoji budete mít připravené také župany, přezuvky a ručníky, aby vám opravdu nic nechybělo.

Na čem si pochutnáte?

Příjemný začátek dne zajistí nadupaný snídaňový balíček s čerstvým pečivem, zeleninou, domácími uzeninami a sýry, máslem, vajíčky, pomazánkami a džemy, ovesnou kaší, ovocem, jogurtem, čajem, kávou, džusem, smoothie, mlékem a medem.

V kuchyňce si během dne můžete připravit něco jednoduchého k snědku a v minibaru najdete drobné občerstvení, nealko nápoje, pivo a víno. Za vyzkoušení rozhodně stojí i restaurace v okolí, mezi populární patří například restaurace Nomad (290 m) a pizzerie Rozmaring (200 m).

Kde budete relaxovat?

Prostorná venkovní terasa se stane vaší oázou klidu a relaxace. Naložíte se zde do privátní vířivky a užijete si dokonalý odpočinek v zátiší zelených stromů. Působivý výhled se vám naskytne také ze společné panoramatické finské sauny, kterou můžete využívat mezi 10:00 a 18:00 hodinami.

Treehouses Noszvaj

Treehouses Noszvaj

Tósétány utca 20-22 , Noszvaj
Maďarsko

Provozuje společnost:
Lameapte Kft. IČ: 1009036337


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,2 km