Dovolená v luxusním resortu přímo na břehu Balatonu - co víc si přát? V Hotelu Azúr **** máte jistotu, že budou všechna vaše přání splněna. Těšte se na obrovské, nově zrenovované wellness centrum, úžasný dětský svět a výbornou polopenzi. U Balatonu se budete cítit jako u moře a v okolí najdete tolik atrakcí, že je za jednu dovolenou ani nestihnete všechny navštívit.

O ubytování

Hotel Azúr **** je obrovský hotelový komplex o ploše přesahující 4 hektary s rozsáhlým wellness centrem a 222 pokoji. Nachází v maďarském městě Siofók, přímo na břehu legendárního jezera Balaton. Na nedostatek vyžití si v této oblasti rozhodně nebudete moci stěžovat, jde o skvělou lokalitu pro rodiny s dětmi, sportovce, gurmány a všechny ostatní, každý si tu přijde na své.

V létě si na pláži u Balatonu budete připadat jako u moře a možnosti jsou tu podobné - kromě koupání si můžete vyzkoušet různé vodní sporty nebo si užít projížďku lodí. Pokud nepatříte k vodním živlům, možná vás zláká cyklovýlet po slavné trase Balaton Ring nebo pěší procházka po okolí. Pokud patříte k milovníkům přírody a zvířat, udělejte si výlet do Přírodní rezervace Töreki (8 km), na poloostrov Tihány (15,8 km) nebo do zoologické zahrady Veszprém (42 km).

Jestliže preferujete trochu akčnější trávení dovolené, vyzkoušejte jízdu na motokárách Balaton Go-Kart (6,2 km) nebo na bobové dráze a dalších atrakcích v zábavním parku Balatoni Bob (38 km). Zábavu i adrenalin si užijete také v dobrodružném parku Zamárdi (6 km), kde na vás čekají různé lanové stezky a také populární ziplining. Vyrazit můžete i za památkami, třeba do městečka Balatonfüred (23 km). Uvidíte zde hned 3 kostely a panské sídlo Gomba z 18. století, které je spolu s dalšími budovami součástí maďarského národního dědictví.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z moderních, elegantně zařízených pokojů. Samozřejmostí je vlastní koupelna, klimatizace a WiFi připojení, v pokoji zkrátka budete mít veškerý komfort.

Pokoj Superior 2+0 je velký 19 m² a 2+1 potom 26 m². Spací části dominuje pohodlná dvoulůžková postel a pokud zvolíte pokoj s přistýlkou, najdete v něm navíc také rozkládací pohovku. K vybavení dále patří psací stůl, televize a telefon. Pokoj má vlastní balkon s krásným výhledem a v koupelně najdete prostornou vanu**.

Rodinný pokoj Superior je tvoření 2 samostatnými ložnicemi, každá má plochu 48 m². V jedné ložnici najdete manželskou postel, ve druhé 2 oddělená jednolůžka, pokoj tak ubytuje až 4 osoby. K dispozici budete mít také minibar, trezor, televizi a telefon. Nechybí ani balkon.

Na čem si pochutnáte?

Připravte se na skvělé gastronomické zážitky. Základem vašeho stravování bude polopenze v restauraci Olive Garden, kde se servírují snídaně i večeře formou bohatého bufetu. Ochutnáte zde maďarské speciality, ale i středomořskou kuchyni a jiné mezinárodní pokrmy. Pro nejmenší hosty je navíc připravený speciální dětský bufet.

Na oběd, něco dobrého k pití či malé občerstvení si můžete zajít do Snack & Bowling Baru kde, jak již název napovídá, najdete také bowlingové dráhy a další vyžití (kulečník, fotbálek aj.). V létě je otevřená také terasa Grill & Baru, kde si můžete vychutnat speciality z grilu hned u bazénu. Vyzkoušejte také některý z čerstvých džusů a salátů v hotelovém Wellness baru nebo si poseďte s šálkem kávy v útulném prostředí Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Čerstvě zrenovované hotelové wellness centrum o ploše 3 700 m² je opravdovým odpočinkovým rájem. Bazénová část zahrnuje vnitřní i venkovní zážitkový bazén, vnitřní i venkovní dětský bazén, vnitřní termální bazén a vířivky, které dohromady tvoří vodní plochu až 1 000 m².

V saunovém světě se zase prohřejte ve 3 finských saunách, aroma sauně, infrasauně, solné kabině, páře či ve vyhřívaném tepidáriu. Nechybí ano Kneippův chodník, ochlazovací bazének a zážitkové sprchy. A čím by se dal váš wellness zážitek ještě vylepšit? Dopřejte si masáž nebo jinou relaxační proceduru s využitím luxusní španělské kosmetiky Germaine de Capuccini.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká v hotelu rovnou celý dětský svět plný dobrodružství, spolu s roztomilým maskotem Malým Azúrem. Součástí dětského světa je obří herna, v sezóně doplněná víkendovým animačním programem, včetně sportovních her, kurzů keramiky, mini diskotéky a jiných zábavných aktivit.

Pokud cestujete s opravdu malými dětmi, jistě oceníte, že je v hotelu k zapůjčení dětská postýlka, přebalovací pult, ohřívač lahví či ohřívač vody (vše po předchozí rezervaci).

Něco navíc

Kromě baru s bowlingem a kulečníkem se můžete rozpohybovat také v posilovně s kardio a posilovacími stroji i činkami.

Hotel Azúr ****

Hotel Azúr ****

Erkel Ferenc utca 2. C. ép , Siófok
Maďarsko

Provozuje společnost:
Breeze Lake Zrt. IČ: 14-10-300326


0684 501 400

info@hotelazur.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
2 km
Aquapark
4,5 km