V Hotel Sirály Balatonlelle si užijete krásnou dovolenou přímo u břehu nejznámějšího maďarského jezera, Balatonu. Těšit se můžete na chutné snídaně formou bufetu, komfortní pokoje a krásné prostředí plné příležitostí k výletům. Prozkoumejte třeba Národní park Balatonská vrchovina nebo malebné přístavní městečko Keszthely s ostrovními lázněmi.

O ubytování

Hotel Sirály se nachází přímo na břehu Balatonu, v malém městečku Balatonlelle. Zažijete zde skvělou dovolenou u slavného jezera plnou výletů i relaxace.

Hlavní atrakcí nejen v létě bude rozhodně jezero Balaton a jeho okolí. Nejbližší pláž budete mít jen cca 5 minut chůze od hotelu a těšit se můžete na koupání, rybaření, vodní sporty či plavby po jezeře. A pokud nebude zrovna počasí na koupání, užijte si jízdu na obřím vyhlídkovém kole Lelle Eye (1,4 km) nebo na okruhu pro motokáry Gokart Balatonlelle (1,1 km).

Pro milovníky přírody bude zajímavý zejména protější břeh Balatonu, kde leží Národní park Balatonská vrchovina. Mezi nejzajímavější místa národního parku patří Tihaňský poloostrov (26 km), který je zároveň nejstarším chráněným územím v Maďarsku, Kamenné moře v Szentbékkálla (54,4 km) nebo jeskyně Lóczy-barlang (34,4 km) s podzemním jezírkem. Můžete také pokořit nejvyšší vrcholy Nagy-Som-hegy (42,8 km) a Recsek-hegy (44,2 km).

V národním parku narazíte i na zajímavé historické památky, například gotický hrad Sümeg (71,3 km), který patří k nejzachovalejším hradům v Maďarsku, či skanzen lidové architektury u Tihány (26 km). Za návštěvu rozhodně stojí městečko Keszthely (44 km) s krásným zámkem Festetics, kterému se přezdívá „maďarské Versailles“, zajímavými muzey (marcipánu, panenek či vozů Cadillac) a ostrovními lázněmi Szigetfürdő.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard měří 22 m² a kromě dvou postelí (mohou být spojené do dvoulůžka) v něm najdete televizi, šatní skříň a psací stůl. Součástí pokoje je koupelna se sprchou a k dispozici budete mít WiFi připojení.

Malý rodinný pokoj má 35 m² a ubytuje až 4 osoby na dvoulůžkové posteli a 2 přistýlkách. Výhodou pokoje je balkon orientovaný na jih. Nechybí televize, WiFi připojení či koupelna se sprchovým koutem, v pokoji jsou také křesla s konferenčním stolkem k posezením.

Velký rodinný pokoj (55 m²) se skládá ze spací části s dvoulůžkovou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, na které se vyspí 2 osoby. Do pokoje je možné přidat ještě přistýlku, celkově tak ubytuje až 5 osob. V pokoji jsou také křesla k posezení a televize, nechybí WiFi připojení a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelu pochutnáte na snídani formou bufetu, kde si vyberete z pestré nabídky slaných i sladkých pokrmů. Oběd a večeře budou ideální příležitostí k otestování místních restaurací. Mezi oblíbené podniky patří například Málna Büfé (300 m) nebo Hamburger HÁZ Balatonlelle (1,4 km).

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí nejen u jezera, ale mohou si pohrát i na venkovním hřišti přímo u hotelu.

Něco navíc

K posezení, odpočinku a zábavě vám poslouží soukromá zahrada s venkovním grilem.

Hotel Sirály Balatonlelle **

Hotel Sirály Balatonlelle **

Honvéd utca 62-64. , Balatonlelle
Maďarsko

Provozuje společnost:
Balatoni Szállásadó Szociális Szövetkezet IČ: 14-02-300369


+36 30 990 0577

info@siralyhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
0,3 km