Sárvár je krásné místo pro dovolenou ve dvou i pro rodiny. Ubytujte se v moderním Onyx Luxury Aparthotelu ****, který leží jen 300 m od vyhlášených termálních lázní! V ceně balíčku máte ubytování v apartmánu s kuchyňkou, polopenzi, vstupenku do lázní Sárvár a navíc půjčení kol.

O ubytování

Onyx Luxury Aparthotel **** se nachází v oblíbeném maďarském lázeňském městě Sárvár. Kromě luxusního ubytování, moderního wellness se saunami a lahodné stravy nabízí tento hotel příhodnou polohu přímo mezi vyhlášenými termálními lázněmi a historickým centrem města.

Do termálních lázních Sárvár s areálem o ploše 55 000 m² to nebudete mít daleko – leží totiž jen 300 m od hotelu. Když se vydáte na druhou stranu, dojdete do malebného starého města, kterému dominuje hrad Nádasdy (800 m). Krásným výletním cílem pro milovníky přírody jsou sárvárská botanická zahrada s arboretem (700 m) a jezero Csónakázó (650 m), kolem kterého vede turistická stezka.

Atraktivní lokality a místa k navštívení nabízí i okolí Sárváru. 25 km vzdálené Szombathely je město s bohatou historií sahající až do dob starověkých Římanů a disponuje také významným náboženským dědictvím a neobyčejnými přírodními památkami. K nejznámějším pamětihodnostem Szombathely patří Hlavní náměstí, katedrála, archeologická dílna a depozitář Iseum Savariense, zahrada Istvána Járdányiho Paulovicse s archeologickými nálezy a Kámonské arboretum.

Daleko to ze Sárváru není ani do města Bük (27 km), které návštěvníky láká na druhé největší termální lázně v Maďarsku. Kromě relaxace a vodních radovánek si v Büku užijete i spoustu zábavy. Najdete zde totiž Kneippův park s 510 metrů dlouhým chodníkem pro Kneippovu terapii, zábavní park Napsugár a lezecký areál Křišťálová věž. Kolem města je navíc bohatě rozvinutá síť cyklistických stezek.

Kde budete spát?

Dvoulůžkové Deluxe studio o ploše 30 m² disponuje kuchyňským koutem a vlastní koupelnou. Součástí vybavení je klimatizace, LCD televize, WiFi připojení a fén. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, lednicí, kávovarem, toustovačem a kuchyňským náčiním. V hlavní místnosti jsou umístěna dvě samostatná lůžka, která lze na vyžádání spojit k sobě. Rozkládací křeslo lze využít jako přistýlku pro 1 osobu. Některé apartmány mají navíc terasu.

Dvoupokojový apartmán o ploše 40 m² je skvělou volbou pro rodiny či menší skupiny cestovatelů. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, lednicí, kávovarem, toustovačem a kuchyňským náčiním. Dále je v obývací místnosti rozkládací pohovka, kterou lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby. Dále je součástí vybavení klimatizace, LCD televize, WiFi připojení a fén. Některé pokoje mají terasu.

Na čem si pochutnáte?

Perfektní začátkem každého dne pobytu bude výtečná snídaně ve formě bufetu podávaná v moderní restauraci s romantickou krytou terasou. Těšte se na teplé i studené snídaňové pokrmy připravené z špičkových surovin od místních dodavatelů. V nabídce je vždy čerstvé pečivo, ovoce a zelenina, kvalitní uzeniny a sýry, jogurty, cereálie, mléčné výrobky a spousta dalšího. Na výběr jsou vždy také jídla pro hosty s potravinovými intolerancemi. Nejlépe ovšem uděláte, když o svých speciálních požadavcích předem informujete personál a budete mít jistotu ještě pestřejší nabídky právě pro vás.

O dokonalé zakončení každého dne se postarají delikátní večeře, které mají podle obsazenosti bufetovou, nebo servírovanou formu. V případě servírované večeře se jedná o lahodné tříchodové menu s polévkou, hlavním chodem a dezertem. Mezi snídaní a večeří je možné objednávat pokrmy à la carte.

Kde budete relaxovat?

Suterén hotelu ukrývá luxusní wellness se solnou místností, finskou saunou a infra kabinou.

Pro aktivní hosty je k dispozici fitness centrum vybavené moderními přístroji.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká spousta zábavy na venkovním hřišti plném atrakcí.

Hotel ONYX Luxury ****

Hotel ONYX Luxury ****

Rákóczi Ferenc utca 32 , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sárvár-Ház Kft. IČ: 18-09106534


+ 36 309 390 953

info@onyxsarvar.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,2 km