Anna Villa Hotel *** najdete v maďarském městečku Balatonföldvár jen 100 metrů od největšího jezera střední Evropy. V létě se v Balatonu můžete osvěžit, v zimě se zase vydat na procházku kolem jeho zamrzlé hladiny. V ceně balíčku je polopenze formou bufetu, neomezený vstup do wellness s vnitřním bazénem a finskou saunou i welcome drink. Děti jistě nadchne truhla plná hraček.

O ubytování

Hotel Anna Villa *** najdete v městečku Balatonföldvár, přímo na břehu jezera Balaton (100 m). To bude pravděpodobně největší atrakcí, můžete si zde užít koupání, vodní sporty, jachting a další aktivity, to vše jen pár kroků od hotelu. Čeká vás také krásná procházka po místní promenádě, lemované řadami platanů. Ve městě zase potkáte celou řadu historických památek a monumentů, například pozůstatky osady z doby železné (700 m) nebo přístav Balatonföldvár (600 m) otevřený v roce 1905.

Na výlet se vydejte na poloostrov Tihany (7 km), kde najdete benediktínské opatství z 11. století nebo muzeum panenek. Dalším historicky i kulturně zajímavým městem je Balatonfüred (16 km), některé jeho domy jsou dokonce součástí maďarského národního dědictví. Pokud vás ale zajímá spíše soudobá kultura, nenechte si ujít koncerty, výstavy či jiné zajímavé akce, které se odehrávají ve Vile Vaszary.

Energii zase můžete vybít na místním plážovém koupališti (16 km) nebo v aquaparku Annagora (14 km). Milovníkům suchozemské zábavy doporučíme i výlet na kolech po okolí, oblíbená je třeba cyklistická trasa Balaton Bike Ring, která měří 230 km a objedete na ní celé jezero Balaton (je ale možné naplánovat i kratší cestu).

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v jednom z komfortních pokojů typu Economy. Tyto pokoje měří 35 m² a mají výhled do zahrady. Součástí je vlastní koupelna s vanou, klimatizace, TV a minibar. Vybírat můžete mezi manželským lůžkem a oddělenými postelemi, je možné přidat také 2 přistýlky.

Za příplatek jsou k dispozici pokoje Deluxe, které jsou stejně velké a vybavené, navíc však nabízí výhled na jezero, anebo také balkón (dle výběru).

Na výběr je také několik druhů rodinných pokojů. Ty jsou opravdu prostorné (45 m²) a můžete si vybrat mezi tím, který se skládá ze 2 ložnic a rozkládacího gauče, a je tak ideální až pro 6 osob, anebo mezi mezonetovým pokojem, který ubytuje až 5 osob. Další vybavení zůstává stejné jako u pokojů typu Economy.

Na čem si pochutnáte?

Ráno se posilníte snídaní v hotelové restauraci, která je servírovaná klasicky formou bufetu. Na výběr budete mít z celé plejády sladkých i slaných jídel, od různých typů pečiva přes ovoce, cereálie a mléčné produkty až po šunky, sýry či čerstvou zeleninu. V nabídce jsou také teplá jídla, především vejce ve všech možných úpravách nebo uzeniny. Snídaňové menu je přívětivé i k hostům s potravinovými omezeními, najdete zde například různé bezlaktózové a bezlepkové varianty.

Na oběd můžete vyrazit do města, díky skvělé lokalitě máte na dosah celou řadu zajímavých kaváren a restaurací s lokální i zahraniční kuchyní. Večeře na vás opět bude čekat v hotelu, stejně jako snídaně sestává z bufetu, tentokrát s různorodou nabídkou polévek, hlavních chodů i dezertů. Při menší obsazenosti hotelu je večeře servírovaná jako tříchodové menu. Restaurace má také stálé dětské menu, na kterém najdete kuřecí stripsy s hranolkami, boloňské špagety a smažený sýr s rýží. Při rezervaci si můžete objednat i dětskou výživu ze sezónního ovoce a zeleniny.

Po večeři se pobavíte v hotelovém baru s širokým výběrem pivních specialit, lokálních vín, koktejlů i nealkoholických nápojů. Za návštěvu stojí také pivní zahrada Helka, kde můžete ochutnat speciály z malých pivovarů a užít si koncerty a jiné kulturní akce, které se zde odehrávají.

Kde budete relaxovat?

Pro odpočinek nemusíte chodit nikam daleko, přímo v hotelu najdete wellness centrum s finskou saunou a vířivým bazénem. Součástí je také venkovní bazén, ve kterém se osvěžíte v parném létě, okolo vnitřního i venkovního bazénu jsou potom umístěna lehátka k relaxaci. Župany a prostěradla do wellness najdete přímo na pokoji.

Cestujete s dětmi?

Hotel Anna Villa *** je na rodiny s dětmi připravený více než dobře. Kromě speciálního dětského menu máte k dispozici také různé potřeby pro děti i pro miminka, například vaničku, dětskou židličku a jídelní servis, schůdek k umyvadlu a další. Děti si vyhrají v dětském koutku a na venkovním hřišti, větší ratolesti mohou využít hřiště na badminton a míčové hry, nebo si mohou půjčit nějakou stolní hru.

Něco navíc

Výhodou hotelu je bezplatné parkování a všudypřítomná klimatizace, k dispozici jsou také bezbariérové pokoje a přístup do hotelu vhodný pro osoby s omezenou mobilitou.

Hotel Anna Villa ***

Hotel Anna Villa ***

Rákóczi u. 9. , Balatonföldvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Anna-Villa Szálloda Kft. IČ: 01-09-323856


+36706764444

info@annavillahotel.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
100 m