Hoďte všechny starosti za hlavu a vydejte se za odpočinkem v obklopení překrásné maďarské přírody. Moderní zámecký Hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden **** leží jen pár kroků od malebné meandrující řeky. K výletům lákají nedaleká lázeňská města Mezőtúr a Szarvas. Kromě luxusního prostředí hotelu vás nadchnou stylové pokoje, lahodná polopenze a neomezený vstup.

O ubytování

Zámecký hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden **** se nachází v malebné krajině Velké dunajské nížiny nedaleko měst Mezőtúr a Szarvas. Pokud toužíte po dovolené ve výjimečném prostředí a zároveň blízko přírody a daleko od ruchu měst, je tento hotel správnou volbou.

Budova hotelu byla postavena před více než 100 lety a původně sloužila jako šlechtické sídlo. Dnes, po citlivé rekonstrukci, si zde užijete pobyt, během kterého si budete připadat jako v pohádce. Meandrující břehy řeky Körös Túrtő (60 m) leží doslova pár kroků od hotelu a jsou dokonalým místem pro romantické procházky v obklopení unikátní přírody.

Oblíbeným výletním cílem je nedaleké městečko Mezőtúr (9 km) s krásným historickým jádrem, jemuž vévodí radnice s vyhlídkovou věží (10 km). Najdete zde také městské lázně (10,3 km) se 4 bazény s léčivou termální vodou. V muzeu Túri Fazekas (9,8 km) se zase můžete seznámit s dějinami výroby keramiky, která tento region proslavila.

Dalším klenotem je město Szarvas (21 km), kde láká k návštěvě slavné arboretum s více než 1600 druhy rostlin z celého světa a nádhernými výhledy v každém ročním období. Dominantou města je zámek Bolza (20 km) obklopený krásnou zahradou. Také Szarvas nabízí možnost odpočinku v termálních lázních.

Kde budete spát?

Dvoulůžkové pokoje typu Superior jsou umístěny v hlavní hotelové budově. Každý z pokojů je unikátní a jeho dominantou je velká nástěnná foto tapeta zachycující přírodu. Součástí pokoje je vlastní koupelna.

Apartmány s kuchyňkou jsou umístěny v elegantně zrekonstruované budově bývalé stodoly. V jejich vybavení a designu se harmonicky snoubí moderní a rustikální prvky. Kromě vybavené kuchyňky je součástí apartmánu vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Irene Bistro si pochutnáte na pokrmech připravených z čerstvých surovin od místních farmářů. Kvalita hraje ve zdejší kuchyni tu nejdůležitější roli, což se odráží na sezónnosti nabídky. Každé ráno si pochutnáte na bohaté snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat dobroty ze stálého jídelního lístku a večeře pro hotelové hosty mají podobu tříchodového menu.

Kde budete relaxovat?

Klidná venkovská atmosféra a špičkově vybavené wellness jsou zárukou dokonalého relaxu. Součástí prostorného wellness s krásným výhledem do zeleně je vnitřní bazén, vířivka, finská sauna a infrasauna.

Hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden ****

Hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden ****

Hercegasszony útja 1. , Mezőtúr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Dél-Alföld Consulting Kft. IČ: 06-09-015120


+36 56 200 166

info@hercegasszony.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,5 km
Aquapark
16 km