Užijte si pobyt v Penzionu Wolf ve dvou, anebo hned s celou rodinou. Těšte se na vynikající snídaně formou bufetu, pro děti je připraveno dětské hřiště a v ceně je také celodenní vstupenka na celý den do populárních lázní Sárvár.

O ubytování

Wolf Panzió najdete v centru krásného historického města Sárvár ve vzdálenosti pouze 700 m od vyhlášených termálních lázní. Během pobytu v Sárváru nezapomeňte prozkoumat hlavní dominantu města – starobylý Nádasdyův hrad (300 m), jehož historie je propojená i se slavnou hraběnkou Báthoryovou neboli Čachtickou paní. K příjemným procházkám a plavbám na člunech láká jezero Csónakázó (300 m). Dále se v Sárváru nachází chráněný přírodní park – arboretum (450 km), ve kterém je k vidění více než 350 druhů stromů a keřů, mezi nimi i několik set let staré platany. Děti jistě nadchne jízda vyhlídkovým vláčkem nebo lanové centrum Sárvár Adventure Park (1 km).

Oblíbeným výletním cílem jsou nedaleká lázeňská města Celldömölk (20 km) či Szombathely (25 km). Celldömölk se nachází přímo pod sopečným vrchem Ság-hegy a největším místním lákadlem jsou vulkanické lázně s 8 krytými i venkovními bazény, saunovým světem, solnou jeskyní, masážemi a procedurami. Za vyzkoušení navíc stojí i místní víno, kterému dodává sopečná půda jedinečný charakter. Szombathely zase budou naprostým rájem pro milovníky historických památek, údajně jde totiž o nejstarší město v Maďarsku, založeny byly již v roce 45. Uvidíte zde krásné antické, ale i barokní a další památky, například studnu bohyně Tyché nebo katedrálu Navštívení Panny Marie. Za vidění stojí i Kámonské arboretum, jedno z největších v Maďarsku. To úplně největší, Jeli arboretum, je vzdálené přibližně 24 km a může se pochlubit úctyhodnou plochou 118 hektarů.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 13 komfortních pokojů, vybírat můžete mezi dvoulůžkovou, třílůžkovou či čtyřlůžkovou variantou. K vybavení patří satelitní TV, lednice, trezor a telefon, některé pokoje mají navíc klimatizaci. Součástí pokoje je vždy vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a k dispozici budete mít také bezdrátové připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

Každý den přivítáte chutnou snídaní z pečlivě připraveného snídaňového košíku. Těšit se můžete na čerstvé pečivo (slané i sladké), uzeniny, sýry, jogurty, sezónní ovoce a zeleninu, džem/marmeládu, ovocný džus a kávu.

Kde budete relaxovat?

Zlatým hřebem vaší dovolené bude relaxace v areálu krásných termálních lázní Sárvár o celkové ploše 55 000 m² a vodní ploše 3 600 m². Lázeňský komplex zahrnuje rodinné lázně, léčebné lázně, letní koupaliště a saunový svět. V léčebných lázních si naplno užijete ozdravné účinky termální vody ve 3 vnitřních (zážitkový, termální zážitkový a termální léčebný) a 2 venkovních (zážitkový a relaxační) bazénech. S léčebnou sekcí jsou chodbou propojené rodinné lázně, kde najdete bazén s vlnobitím, dětský bazén se skluzavkou a batolecí brouzdaliště, 3 tobogány, dětský koutek, vířivku a plavecký bazén.

V létě se vyřádíte na letním koupališti s plážovým bazénem, bazénem s vlnobitím, dětským dobrodružným bazénem s pirátskou lodí, dětským zážitkovým bazénem, bazénem pro miminka, 7 tobogány, skluzavkou a skákací zátokou. Zároveň zde najdete vše, co k letnímu koupališti patří, tedy různorodá sportovní hřiště, restaurace i bufety. (Nejen) v zimních měsících naopak zase oceníte saunový svět s horkými finskými a parními saunami, aroma kabinami, vířivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkem.

Cestujete s dětmi?

Na dovolené s dětmi jistě oceníte i venkovní dětské hřiště, kde se vaše ratolesti vydovádí na čerstvém vzduchu.

Wolf Panzió

Wolf Panzió

Rákóczi utca 11 , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Tiamo Kft. IČ: 1809101458


+36 309 464 550

info@wolfhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc - Pouze malá plemena.
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km