Termální lázně Zalakaros jsou oblíbené u mladých i starších párů, ale také rodin s dětmi. Vydejte se do Maďarska, ubytujte se ve Ville Lotus Panzió *** jen 600 m od lázní a užijte si celodenní vstupenku do vnitřních i venkovních bazénů. Kromě toho vás čeká chutná polopenze a welcome drink.

O ubytování

Villa Lotus Panzió Zalakaros *** se nachází v lázeňském městě Zalakaros na západě Maďarska. Malebná kopcovitá krajina porostlá vinnou révou, vyhlášené termální lázně a blízkost jezera Balaton jsou pádnými důvody, proč se jedná o turisty velmi vyhledávanou oblast.

Dominantou města jsou termální lázně Gránit (600 m), které patří k nejkrásnějším lázeňským areálům v Maďarsku. Za nádhernými výhledy na městečko a jeho okolí se vydejte na nedalekou rozhlednu Kilátó (2 km). Za krásami přírody se vydejte do soutěsky v Nagybakonaku (10 km), kde jsou k vidění zajímavém skalní útvary, rokle a údolí se studánkami. Nevšedním zážitkem je návštěva buvolí rezervace v Kápolnapusztě (12 km). V blízkém Zalaváru (16 km) můžete obdivovat zříceniny staroslovanského hradiště. Kromě slavného jezera Balaton, jehož břehy jsou vzdáleny zhruba 35 km, doporučujeme navštívit také přírodní rezervaci kolem jezera Malý Balaton (15 km), kam si můžete udělat výlet na kole.

Z měst jsou oblíbenými výletními cíli lázně Hévíz (33 km) s největším biotermálním jezerem na světě a Keszthely (35 km) se zámkem Helikon a několika zajímavými muzei.

Kde budete spát?

Ubytováni budete na dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je klimatizace, televize, WiFi připojení a posezení.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně je základ dne, a tak se každé ráno posílíte snídaní ve formě bufetu. Těšit se ovšem můžete i na večer, kdy se podávají lahodné tříchodové večeře.

Villa Lotus Panzió Zalakaros ***

Villa Lotus Panzió Zalakaros ***

Gesztenye utca 17. , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Károlyi Angéla e.v. IČ: 56848711-2-40


+36 30 2931740

info@villalotus.hu

Check In
15:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
1 km
Aquapark
0,4 km

Tipy na výlet

Lázně Zalakaros

Lázně Zalakaros Tip na výlet

Zalakaros je oficiálně nejmenší město Maďarska. O to překvapivější je, jak úchvatné lázně se zde nachází. Evropská lázeňská asociace (AESB) ohodnotila lázně Zalakaros pěti hvězdami, což je oficiálně řadí mezi elitu mezi termálními lázněmi v Evropě. A není divu!

Lázeňský areál nabízí ideální vyžití zvláště pro rodiny s dětmi. A tím opravdu nemyslíme, že je tady brouzdaliště a jedna skluzavka.

Součástí lázní Zalakaros je

  • Dětský svět Vodoucha a jeho kamarádů s více než 60 různými vodními atrakcemi
  • Skluzavkový park Adrenalin se 400 m tobogánových atrakcí
  • Rodinný tobogánový park (více než 400 m tobogánových prvků, včetně lahůdek jako jsou Kamikaze, Turbo a Ufo)
  • Bazén s vlnobitím
  • Rodinný bazén
  • Fitness bazén
  • Dětské brouzdaliště
  • Klubovna a dětský dvůr
  • Termální bazén a koupaliště
  • Sportovní bazén
  • Dětská a rodinná sauna

Opomenout samozřejmě nemůžeme ani léčebné centrum. Část bazénů je krytá, návštěvníkům je ale k dispozici i zahrada s bazénem, udržovanou skalkou a lehátky.

Složení zdejší termální vody je v Evropě unikátní. Obsahuje totiž mnoho rozmanitých minerálních látek a stopových prvků v dostatečném množství. Vydat se sem můžete zejména s kožními problémy, s nemocemi kloubů, svalů, šlach, páteře a kostního sytému, revmatismem měkkých tkání, s pooperačními a poúrazovými stavy, s gynekologickými a urologickými nemocemi a mnoho dalších.

Celodenní vstup pro dospělou osobu v sezóně (1.7.-13.9.) začíná na 3 900 HUF (cca 300 Kč), mimo sezónu 3 000 HUF (cca 230 Kč).

Více informací
Město Zalakaros
Město Zalakaros
Balatonszentgyörgy
Balatonszentgyörgy
Buvolí rezervace u Balatonu
Buvolí rezervace u Balatonu