Chcete si užít netradiční pobyt v Budapešti? Vyzkoušejte Grand Jules Boat Hotel ***, který kotví v přístavu přímo v centru maďarské metropole. Ubytováni budete ve stylové kajutě a čekají vás také snídaně formou bufetu přímo na lodi. Kromě toho se těšte na bonboniéru a možnost pozdního check outu.

Ověřeno Travelkingem

“Grand Jules Boat Hotel stojí na břehu Dunaje, je tak skvělým místem na prozkoumání Budapešti. Náš pokoj byl malý ale dostačující, s krásným výhledem na parlament a most Széchenyi lánchíd. V rámci balíčku jsme měli bohatou snídani formou bufetu. Pochutnali jsme si na míchaných vejcích i sladkém pečivu. Přítele nejvíce oslovily teplé croissanty. Personál byl moc milý. Jedinou výtku máme k hluku způsobeném chůzí ostatních hostů na horní terase lodi. Celkově jsme však byli s pobytem spokojeni. Pro ty, co hledají nevšední ubytování v dobré lokalitě s parkováním zdarma, pobyt rozhodně doporučujeme.” Přečtěte si celou recenzi

Cindy Kapounková - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Září 2023

O ubytování

Grand Jules Boat Hotel *** nabízí netradiční ubytování na hladině řeky Dunaj přímo v srdci Budapešti. Nejznámější památky tak maďarské metropole budete mít z hotelu snadno na dosah.

Vydejte se příjemnou procházkou podél řeky k Budínskému hradu (2,7 km) a Rybářské baště (2,5 km), odkud budete mít krásný výhled na město. Vynechat nesmíte ani ikonickou budovu parlamentu (2 km). Malebné čtvrti v okolí hradu a řeky Dunaje plné kaváren, muzeí a galerií jsou dokonce na seznamu UNESCO, a jelikož je na většinu těchto monumentů dobře vidět přímo z řeky, můžete si chození po památkách usnadnit a zvolit místo něj plavbu po Dunaji se zajímavým výkladem.

Skvělé možnosti vyžití nabízí nedaleký Markétin ostrov (700 m), kde si odpočinete od ruchu města a v létě se příjemně zchladíte ve stínu stromů. Projdete si zde nádherný park, pokocháte se slavnou duhovou fontánou nebo se podíváte do malé zoologické zahrady. K vidění je tu také secesní vodárenská věž nebo památník ke 100. výročí sjednocení Budapešti z roku 1973. Během letních měsíců se na ostrově objevují také sezónní restaurace a bary s živou hudbou.

Za odpočinkem se vypravte do některých z vyhlášených místních termálů, v Budapešti jich najdete celé desítky. Pravděpodobně nejznámější jsou lázně Széchenyi (4,3 km), které jsou s 21 termálními bazény největším léčebným lázeňským komplexem v Evropě. Za druhé nejslavnější se označují lázně Gellért (4 km) v překrásné secesní budově. Za návštěvu stojí i lázně Rudas (3,2 km), založené v roce 1550 nebo lázně Lukács, ty stojí jen 900 m od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji (kajutě) (cca 15 m²) s výhledem na Markétin most a nádhernou budovu maďarského parlamentu. V kajutě jsou dvě postele (80x200 cm), které mohou být odděleně nebo spojené do dvoulůžka. O vaše pohodlí se postará v létě klimatizace, v zimě topení, celoročně pak WiFi připojení a televize. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Na lodi se servírují snídaně ve formě bufetu. V nabídce nechybí speciality tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně nebo pokrmy pro vegetariány a osoby s bezlepkovou či bezlaktózovou dietou.

Cestujete s dětmi?

Do kajuty je možné umístit dětskou postýlku.

Něco navíc

Na hlavní palubě je k dispozici úschovna kol.

Grand Jules Boat Hotel ***

Grand Jules Boat Hotel ***

Angelo Rotta rkp. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Fortuna Kft. IČ: 0109569925


+36 70 389 4205

frontoffice@grandjules.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování na veřejném parkovišti zdarma či za poplatek

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,2 km