Užijte si parádní pobyt ve dvou, a to nedaleko břehu Balatonu. Kistücsök Food & Room **** nabízí komfortní pokoje, vynikající snídaně formou bufetu a také parádní vyžití - najdete zde venkovní bazén, terasu, saunu i fitness centrum. V létě si užijete koupání a opalování u Balatonu, v pochmurnějších dnech zase procházky a skvělé výlety.

O ubytování

Kistücsök Food & Room **** se nachází v letovisku Balatonszemes na jižním břehu Balatonského jezera. V bezprostředním okolí hotelu se rozprostírají malebné městské parky. Nedaleké písečná pláž nabízí mnoho možností sportovního a volnočasového vyžití. K zapůjčení jsou zde i šlapadla či kajaky. Ve vedlejším letovisku Balatonlelle (7 km) najdete zážitkové koupaliště se třemi bazény a saunovým světem. Další hezké pláže a malebná promenáda leží v Balatonföldváru (20 km). Okolí je možné prozkoumávat také ze sedla kola po mnoha cyklistických trasách. Krásy Balatonu je možné objevovat také při výletních plavbách lodí, které vás dopraví například na malebný poloostrov Tihany, do světoznámých biotermálních lázní Keszthely či do letoviska Siófok.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji o rozloze 25 m². K vašemu naprostému pohodlí je pokoj vybaven klimatizací, WiFi připojením, smart TV, minibarem a trezorem. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Tento hotel je tím pravým místem pro všechny milovníky dobrého jídla. Hotelová restaurace Kistücsök získala řadu ocenění a řadí se mezi nejlepší restaurace v celém Maďarsku. Těšte se na speciality tradiční maďarské kuchyně v moderním pojetí připravené z kvalitním lokálních surovin. Každé ráno si zde pochutnáte na znamenité snídani ve formě bufetu. Přes den je pak možné vybírat pokrmy z jídelního lístku, které dokonale doplní sklenka výtečného místního vína.

Kde budete relaxovat?

Kromě skvělé gastronomie nebude chybět ani nerušený odpočinek v hotelové sauně. Během léta je v provozu bazén se sluneční terasou. Pro milovníky endorfinů je k dispozici fitness.

Kistücsök Food & Room ****

Kistücsök Food & Room ****

Bajcsy-Zsilinszky út 25. , Balatonszemes
Maďarsko

Provozuje společnost:
GASTROGOLD Kft. IČ: 14-09-308527


+36212003090

recepcio@kistucsok.hu

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
17,3 km