Dovolená v Maďarsku? Objevte krásy i léčivé účinky jezera Hévíz. Čeká na vás příjemné ubytování v krásné vile Blue Villa Apartmans s neomezeným wellness (vířivka, sauna, bazén), slevou na masáž i na vstup do lázní. Dítě do 5 let zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Tohle útulné ubytování se mi moc líbilo. Apartmány vlastní moc milá rodina - poradili mi s parkováním a taky doporučili místa, která v Hévízu stojí za to navštívit. V hotelu mají unikátní wellness, ale nesmíte zapomenout navštívit i Termální lázně v Hévízu. Snídaně byly výborné, všechno vždy čerstvé a večeře se podávaly v restauraci, která je od ubytování vzdálená pár metrů chůze - což se po vydatné večeři docela hodí. ”

Zoltan Horvath - Vedoucí obchodního týmu pro Maďarsko
Osobně ověřeno v: Září 2018

O ubytování

Apartmány Blue Villa se nacházejí přímo v srdci městečka Hévíz, pouhých 700 m od termálního jezera s lázněmi. Užijete si zde ubytování s příjemnou rodinnou atmosférou i krásy malebného lázeňského městečka s promenádou a vyhlášenými farmářskými trhy.

Ubytování v Blue Villa Apartmánech vám přinese jedinečnou příležitost relaxovat u největšího přírodního jezera s léčivou vodou na světě. V jezeře Hévíz (700 m) se díky termálním pramenům můžete koupat po celý rok. Voda v něm je bohatá na draslík, sodík, vápník či radon a blahodárně tak působí na různé zdravotní neduhy. Celá okolní oblast je navíc obklopena lesy, a tak jde o ideální místo pro váš odpočinek.

U jezera najdete kryté termální lázně Hévíz (700 m), kde si můžete dopřát různorodé procedury, které využívají termální vodu a bahno z léčivého jezera. Vyzkoušejte třeba bahenní zábaly, podvodní masáž nebo elektroterapii. Nechybí ani bazény, ať už relaxační nebo zážitkové.

V Hévízu si můžete prohlédnout také některé památky, například kostel z doby Arpádovců ze 13. století. Projděte se po náměstí Festetisců (350 m), kde stojí 3D model Jezerních lázní, vyrazte také do odpočinkového Városi parku (650 m) nebo na vyhlášené farmářské trhy.

Zajímavosti vás čekají i v okolí města. V nedalekém Keszthely (5 km) najdete krásný zámek Helios i zajímavá muzea, například o jezeru Balaton či věnované marcipánu. Břehy jezera Balaton jsou vzdáleny jen 6 km od apartmánů a jejich okolí můžete objevovat po rozvětvené síti turistických tras pro výlety pěšky i na kole. Oblíbené jsou také romantické plavby lodí. Těšit se můžete na skvělá koupaliště a mnoho vodních atrakcí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Standard. Všechny pokoje jsou vybaveny pohodlným lůžkem, televizí, WiFi připojením, posezením a vlastní koupelnou se sprchou a fénem.

K dispozici je také apartmán s malou kuchyňkou, který je navíc vybaven gaučem a jídelním stolem s židlemi. Z většiny apartmánů je přístup na společnou terasu.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte snídaně formou bufetu. Servírované večeře o několika chodech se podávají v blízké partnerské restauraci Liget Étterem. Cesta z ubytování do restaurace trvá pouhé 2 minuty.

Kde budete relaxovat?

Hotel má své vlastní wellness. Můžete si zaplavat ve vnitřním 1,4 m hlubokém vyhřívaném bazénu o teplotě 27 – 29 °C, relaxovat ve vířivce a finské sauně nebo si odpočinout v klidové zóně s lehátky.

Blue Villa Apartmans

Blue Villa Apartmans

Széchenyi utca 19 , Héviz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Takács Péter IČ: 55089506-1-40


+36-30/474-9942

info@kekvillaheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma u hotelu (omezený počet míst) nebo 2700 HUF/den na parkovišti v blízkosti

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,1 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,2 km