Vydejte se na pobyt do Maďarska. A co takhle městečko Harkány s krásnými termálními lázněmi? Ubytujte se v Lídia Hotelu a do lázní to budete mít jen 200 metrů. Těšte se také na chutné snídaně a možnost vstupu do parádního wellness centra.

O ubytování

Lídia Hotel Harkány leží pouze 200 m od vyhlášených lázní Harkány. Kromě lázeňského areálu je Harkány oblíbené také pro takřka středomořské podnebí a kvalitní víno pocházející z místních vinohradů. Z hotelu dojdete během pár minut do krásného lázeňského parku s fontánou a pohodlnými lavičkami. Dále zde najdete několik úchvatných kostelů, příjemnou promenádu Zsigmondy (700 m) a muzeum současného umění Futó László Pál. Na výlet se můžete vydat do nedalekého města Pécs (30 km), které nabízí řadu architektonických památek z tureckých dob a muzeí. Jedinečný památkový komplex nekropole ze 4. století je součástí Světového kulturního dědictví UNESCO. Ve vedlejším městečku Siklós (4 km) najdete několik pamětihodností z dob středověku a turecké nadvlády včetně hradu z 12. století.

Kde budete spát?

V útulném dvoulůžkovém pokoji s balkonem se budete cítit jako doma. Kromě pohodlné postele zde najdete televizi, WiFi připojení, telefon, klimatizaci, lednici a vlastní koupelnu se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci se zahrádkou laděnou do středomořského stylu si pochutnáte na místních i mezinárodních specialitách připravených z kvalitních surovin lokálního původu. Ráno začnete bohatou snídaní ve formě bufetu. Večer se podávají à la carte večeře.

Kde budete relaxovat?

V moderním hotelovém wellness snadno zapomenete na všechny starosti. Jeho součástí je vířivka, parní lázeň, finská sauna a infrasauna. Pro aktivní odpočinek je k dispozici posilovna. Den si můžete vždy zpříjemnit některou z masáží.

Lídia Hotel Harkány ***

Lídia Hotel Harkány ***

Kossuth Lajos u. 49. , Harkány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Thermal Media & Travel Hungary Kft. IČ: 0209082985


+36309272985

travelking@harkany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
0,4 km