Chcete si užít netradiční pobyt v Budapešti? Vyzkoušejte Grand Jules Boat Hotel ***, který kotví v přístavu přímo v centru maďarské metropole. Ubytováni budete ve stylové kajutě a čekají vás také snídaně formou bufetu přímo na lodi.

Ověřeno Travelkingem

“Grand Jules Boat Hotel stojí na břehu Dunaje, je tak skvělým místem na prozkoumání Budapešti. Náš pokoj byl malý ale dostačující, s krásným výhledem na parlament a most Széchenyi lánchíd. V rámci balíčku jsme měli bohatou snídani formou bufetu. Pochutnali jsme si na míchaných vejcích i sladkém pečivu. Přítele nejvíce oslovily teplé croissanty. Personál byl moc milý. Jedinou výtku máme k hluku způsobeném chůzí ostatních hostů na horní terase lodi. Celkově jsme však byli s pobytem spokojeni. Pro ty, co hledají nevšední ubytování v dobré lokalitě s parkováním zdarma, pobyt rozhodně doporučujeme.” Přečtěte si celou recenzi

Cindy Kapounková - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Září 2023

O ubytování

Grand Jules Boat Hotel *** nabízí netradiční ubytování na hladině řeky Dunaj přímo v srdci Budapešti. Nejznámější památky tak maďarské metropole budete mít z hotelu snadno na dosah.

Vydejte se příjemnou procházkou podél řeky k Budínskému hradu (2,7 km) a Rybářské baště (2,5 km), odkud budete mít krásný výhled na město. Vynechat nesmíte ani ikonickou budovu parlamentu (2 km). Malebné čtvrti v okolí hradu a řeky Dunaje plné kaváren, muzeí a galerií jsou dokonce na seznamu UNESCO, a jelikož je na většinu těchto monumentů dobře vidět přímo z řeky, můžete si chození po památkách usnadnit a zvolit místo něj plavbu po Dunaji se zajímavým výkladem.

Skvělé možnosti vyžití nabízí nedaleký Markétin ostrov (700 m), kde si odpočinete od ruchu města a v létě se příjemně zchladíte ve stínu stromů. Projdete si zde nádherný park, pokocháte se slavnou duhovou fontánou nebo se podíváte do malé zoologické zahrady. K vidění je tu také secesní vodárenská věž nebo památník ke 100. výročí sjednocení Budapešti z roku 1973. Během letních měsíců se na ostrově objevují také sezónní restaurace a bary s živou hudbou.

Za odpočinkem se vypravte do některých z vyhlášených místních termálů, v Budapešti jich najdete celé desítky. Pravděpodobně nejznámější jsou lázně Széchenyi (4,3 km), které jsou s 21 termálními bazény největším léčebným lázeňským komplexem v Evropě. Za druhé nejslavnější se označují lázně Gellért (4 km) v překrásné secesní budově. Za návštěvu stojí i lázně Rudas (3,2 km), založené v roce 1550 nebo lázně Lukács, ty stojí jen 900 m od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji (kajutě) (cca 15 m²) s výhledem na Markétin most a nádhernou budovu maďarského parlamentu. V kajutě jsou dvě postele (80x200 cm), které mohou být odděleně nebo spojené do dvoulůžka. O vaše pohodlí se postará v létě klimatizace, v zimě topení, celoročně pak WiFi připojení a televize. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Na lodi se servírují snídaně ve formě bufetu. V nabídce nechybí speciality tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně nebo pokrmy pro vegetariány a osoby s bezlepkovou či bezlaktózovou dietou.

Cestujete s dětmi?

Do kajuty je možné umístit dětskou postýlku.

Něco navíc

Na hlavní palubě je k dispozici úschovna kol.

Grand Jules Boat Hotel ***

Grand Jules Boat Hotel ***

Angelo Rotta rkp. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Fortuna Kft. IČ: 0109569925


+36 70 389 4205

frontoffice@grandjules.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování na veřejném parkovišti zdarma či za poplatek

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,2 km