Otestujte na vlastní kůži vyhlášené termální lázně v Sárváru! S pobytem v útulném, menším penzionu Éva Panzió dostanete navíc každý vstupenku do těchto lázní. Vždy ráno se posilníte skvělou bufetovou snídaní a pokud zrovna nebudete chtít relaxovat v termální léčivé vodě, klidně se projděte do krásného centra města, které je od penzionu vzdáleno jen cca 1 km.

O ubytování

Menší, útulný penzion Éva Panzió stojí jen 50 metrů od termálních lázní Sárvár a přibližně 1 km od historického centra města. Ve městě můžete navštívit například hrad Nádasdy (1 km), jehož historie je propojená i se slavnou hraběnkou Báthoryovou, arboretum (1,1 km), neoklasicistní luteránský kostel (1,2 km) nebo krásný katolický kostel sv. Ladislava (1,3 km). Necelý kilometr od penzionu se nachází i jezero Csónakázó, jehož okolí přímo zve k nádherným procházkám. S dětmi můžete vyrazit do lanového parku Sárvár Adventure Park (700 m), kde se vyřádí na 120 lanových překážkách, lezecké stěně či při lukostřelbě.

Oblíbeným výletním cílem jsou nedaleká lázeňská města Celldömölk (18,3 km) či Szombathely (26,7 km). Celldömölk se nachází přímo pod sopečným vrchem Ság-hegy a největším místním lákadlem jsou vulkanické lázně s 8 krytými i venkovními bazény, saunovým světem, solnou jeskyní, masážemi a procedurami. Za vyzkoušení navíc stojí i místní víno, kterému dodává sopečná půda jedinečný charakter. Szombathely zase budou naprostým rájem pro milovníky historických památek, údajně jde totiž o nejstarší město v Maďarsku, založeny byly již v roce 45. Uvidíte zde krásné antické, ale i barokní a další památky, například studnu bohyně Tyché nebo katedrálu Navštívení Panny Marie.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortních pokojích nebo apartmánech. Všechny pokoje jsou laděné do světlých barev a najdete v nich kabelovou LCD TV, ledničku, trezor a vlastní koupelnu se sprchou.

  • Pokoj Standard najdete v mezipatře, jen pár kroků od recepce. Měří 17,7 m² a je vybavený manželskou postelí o rozměrech 160x200 cm. Okna jsou orientovaná na východ, pokoj nemá balkon.

  • Studio s balkonem je větší (21,6 m²). V jednom prostoru zde kromě ložnice s manželskou postelí najdete také malý kuchyňský kout s lednicí, vařičem a dalším nezbytným vybavením. Z balkonu budete mít výhled do dvora.

  • Pokoj Komfort je prostorný (23,3 m²) a vybavený dvěma oddělenými postelemi (90x200 cm), které lze případně spojit ve dvoulůžko. Nemá balkon, ale jeho okna jsou orientovaná na jih a uvidíte z nich přímo na termální lázně.

  • Rodinný pokoj celkem ubytuje až 4 osoby ve dvou samostatných ložnicích, navíc má také samostatný obývací pokoj. V každé ložnici najdete dvě samostatná lůžka (90x200 cm), která je možná nechat odděleně nebo spojit ve dvoulůžko. Obývací pokoj i každá z ložnic mají vlastní balkon. Nechybí vlastní koupelna, je ale pár kroků od pokoje a otevírá se z chodby.

  • Podkrovní pokoj Standard Plus je zhruba stejně velký jako pokoj Standard, působí ale prostornějším dojmem. Nabízí dvě oddělené postele (90x200 cm) nebo dvoulůžko, nemá balkon.

  • Podkrovní pokoj Standard měří 17,3 m² a jde o ideální variantu pro ty, kteří preferují ticho a klid. Opět nabízí dvě lůžka (80x200 cm), která mohou být samostatně nebo přisunutá k sobě.

  • Podkrovní pokoje s balkonem jsou v hotelu celkem dva, každý měří 15 m² a mají společný balkon. Každý zvlášť ubytuje 2 osoby na dvoulůžku či oddělených postelích (90x200 cm). V případě pronájmu obou pokojů jde o skvělou variantu i pro rodiny, díky propojení přes balkon.

  • Apartmán s balkonem nabízí dokonalé soukromí, má totiž samostatný vchod. Uvnitř najdete ložnici a kuchyňský kout se vším potřebným vybavením. V ložnici jsou dvě samostatná lůžka (80x200 cm), která lze spojit do manželské postele.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá vlastní restauraci, ve zdejší světlé jídelně se však servírují bohaté snídaně formou bufetu a k dispozici budete mít i kuchyňku s mikrovlnnou troubou, sadou na přípravu kávy a čaje a toustovačem.

Kde budete relaxovat?

Zlatým hřebem vaší dovolené bude relaxace v areálu krásných termálních lázní Sárvár o celkové ploše 55 000 m² a vodní ploše 3 600 m². Lázeňský komplex zahrnuje rodinné lázně, léčebné lázně, letní koupaliště a saunový svět. V léčebných lázních si naplno užijete ozdravné účinky termální vody ve 3 vnitřních (zážitkový, termální zážitkový a termální léčebný) a 2 venkovních (zážitkový a relaxační) bazénech. S léčebnou sekcí jsou chodbou propojené rodinné lázně, kde najdete bazén s vlnobitím, dětský bazén se skluzavkou a batolecí brouzdaliště, 3 tobogány, dětský koutek, vířivku a plavecký bazén.

V létě se vyřádíte na venkovním koupališti s plážovým bazénem, bazénem s vlnobitím, dětským dobrodružným bazénem s pirátskou lodí, dětským zážitkovým bazénem, bazénem pro miminka, 7 tobogány, skluzavkou a skákací zátokou. Zároveň zde najdete vše, co k letnímu koupališti patří, tedy různorodá sportovní hřiště, restaurace i bufety. (Nejen) v zimních měsících naopak zase oceníte saunový svět s horkými finskými a parními saunami, aroma kabinami, vířivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkem.

Éva Panzió Sárvár

Éva Panzió Sárvár

Rákóczi Ferenc u. 63 , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Darázs Lajosné IČ: 4439285


+ 36 30 9398 812

info@evapanzio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Lázně Sárvár

Lázně SárvárTip na výlet

Maďarské lázeňské město Sárvár je další krásné městečko s lázněmi opravdu na úrovni. Sjíždějí se sem lidé z celé Evropy, a to zejména za dvěma druhy zdejší léčivé vody. V okolí Sárváru totiž vyvěrají dva prameny léčivé vody: první z hloubky 1200 metrů o teplotě 43 °C a druhý z hloubky 2000 metrů o teplotě 83 °C s vysokým obsahem soli. V lázních Sárvár si užijí všechny věkové skupiny. Budova o rozloze 5000 m² se středomořskou atmosférou nabízí mnoho vyžití jak pro seniory, kteří využijí zejména léčebné části lázní, tak i pro páry či rodiny s dětmi, kterým se zase dostane relaxu i zábavy v zážitkové části.

Bazény v léčebné části lázní:

  • venkovní zážitkový bazén (32–⁠33 °C)
  • vnitřní zážitkový bazén (32–⁠34 °C)
  • vnitřní zážitkový bazén s léčivou vodou (34–⁠36 °C)
  • vnitřní léčebný bazén (36–⁠38 °C)
  • venkovní léčebný bazén (36 °C)

Bazény a další prostory v zážitkové části:

  • bazén s umělými vlnami (dětský zážitkový bazén se skluzavkami a hračkami pro nejmenší)
  • velká jacuzzi
  • dětský bazén se skluzavkami, vodním dělem a stříkací bránou
  • široká rodinná skluzavka pro společné zážitky
  • zelená trubková skluzavka
  • 3 obří skluzavky uvnitř i mimo budovy
  • dětský koutek s vychovatelkou, kde je k dispozici hlídání dětí zdarma
  • svět batolat: kuchyňka, přebalovací místnost, tepidárium, dětský koutek, odpočívárna
  • 25 m dlouhý plavecký bazén
  • rozsáhlé odpočinkové prostory
  • obrovská terasa na slunění

Zajít si můžete i do saunového světa, kde na vás čeká finská sauna, parní lázeň, aromakabina a další atrakce zajišťující odpočinkový zážitek.

Místní termální voda je velmi vhodná k léčbě onemocnění pohybového ústrojí, rehabilitaci po onemocněních a sportovních zraněních, v případě neurologických potíží a ke koupelím na uvolnění svalstva.

Více informací
Město Sárvár
Město Sárvár
Hrad Nádasdy
Hrad Nádasdy
Arboretum Sárvár
Arboretum Sárvár