Poznejte Maďarsko trochu jinak, z elegantního Zámeckého hotelu Grof Degenfeld **** se zajímavou historií, perfektní restaurací a vinárničkou. Kromě ochutnávky výborných vín se těšte také na neomezenou saunu i venkovní bazén a prohlídku historického sklepení.

O ubytování

Zámecký Hotel Gróf Degenfeld **** stojí v maďarském městečku Tarcal uprostřed vinice, v srdci vinařského regionu Tokaj-Hegyalja. Tato lokalita je tedy jako stvořená pro milovníky skvělého vína, pohody a přírody. Hotel dokonce v roce 2019 získal ocenění Nejkrásnější vinice v Maďarsku. Procházek po okolí se nebudete moci nabažit. Pokud by se vám přeci jen chtělo z tohoto krásného přírodního areálu ven, zvolte výlet do města Miskolc (cca 47 km) anebo ještě lépe, do vyhlášených jeskynních lázní Miskolctapolta (52 km), kde si výsostně odpočinete.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Standard Double, který ale rozhodně předčí vaše očekávání. Hned na první pohled budete vědět, že tohle není obyčejné ubytování, všude najdete nábytek z doby císařství a luxusní koupelnu s vanou a fénem. Nechybí pak ani TV, všudypřítomné WiFi připojení, trezor, klimatizace a minibar. Výhled z pokoje budete mít na park

Na čem si pochutnáte?

Šéfkuchař Attila Solymosi v kuchyni kouzlí vynikající jídla z pečlivě vybíraných surovin. V menu najdete jak typická maďarská jídla, tak i různé mezinárodně známé pokrmy vyladěné k dokonalosti. Samozřejmostí je pestrá nabídka výborných maďarských vín.

Kde budete relaxovat?

Představte si hotel, v němž můžete trávit hodiny relaxací v luxusním salonku nebo v knihovně, koupat se ve venkovním bazénu, povečeřet v kvalitní restauraci a využít vynikající konferenční zařízení.

Gróf Degenfeld Kastélyszálló ****

Gróf Degenfeld Kastélyszálló ****

Terézia Kert 9. , Tarcal
Maďarsko

Provozuje společnost:
Degenfeld Bt. IČ: 05-06-007194


+36 47 580 400

hotel@degenfeld.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
52 km
Zastávka
2,4 km
Aquapark
11,7 km