Užijte si parádní pobyt v Maďarsku jen pár kroků od břehu Balatonu. Tokajer Wellness Panzió *** nabízí komfortní pokoje, snídaně formou bufetu a také parádní vyžití. Je tu vnitřní i venkovní bazén či vířivka, sauny, solná jeskyně, fitness a také fotbálek, kulečník a stolní tenis. S radostí vám zapůjčí také kola.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel má skvělou polohu blízko centra i Balatonu. Je to ten typ hotelu, kde se budete cítit jako doma, personál totiž zná každého hosta. Pokoje jsou dostatečně velké a s balkóny, kde si můžete vychutnat večerní drink. Pro děti je tu hřiště, u kterého jsou lehátka, takže rodiče můžou dohlížet na děti a zároveň odpočívat. Doporučuji navštívit pláž Városi Strand a restauraci Halászcsárda na břehu Balatonu - mají skvělé posezení s výhledem na Balaton.”

Tamas Tutkovics - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2021

O ubytování

Tokajer Wellness Panzió *** najdete v maďarském městečku Keszthely, které leží přímo na břehu proslulého Balatonu. Tomuto obrovskému jezeru se přezdívá „maďarské moře“ a je jedním z nejnavštěvovanějších míst v Maďarsku. Užijte si romantické procházky kolem vodní hladiny, koupání v osvěžující vodě, řadu sportovních aktivit či lenošení na jedné z pláží.

Nezapomeňte si projít také samotné městečko Keszthely, které je plné restaurací, cukráren a barů. Najdete tu i krásný barokní zámek Festetics (1,6 km), ten je třetí největší aristokratickou budovou v Maďarsku. S dětmi zajděte do Minizoo (1,6 km) a všechny věkové kategorie jistě nadchne Muzeum marcipánu s ochutnávkou. Zajít si můžete i do Muzea hudby a fonografie nebo třeba Muzea Cadillaců či Balatonu.

Na výlet vyrazte do nedalekého lázeňského města Hévíz (6,7 km). I to má své slavné jezero, tentokrát plné léčivé vody. Termální jezero Hévíz patří k největším svého druhu na světě a koupat se v něm dá po celý rok, i v mrazech si totiž udržuje příjemnou teplotu. Přímo na jezeře byly postaveny také termální lázně, jejich návštěvu si rozhodně nenechte ujít. A pokud chcete oblažit tělo nejen zvenčí, ale i zevnitř, zajděte si na Farmářský trh, kde si pochutnáte na těch nejlepších maďarských specialitách.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 32 pokojů a apartmánu, které se nachází ve 3 budovách. Všechny pokoje jsou klimatizované, v některých budete mít k dispozici i malou kuchyňku.

Pokoj Standard (16 m²) je vybavený pohodlným dvoulůžkem, stolkem s posezením, LCD televizí, trezorem, lednicí, balkonem a vlastní koupelnou se sprchou, županem a fénem.

Pokoj Tokajer Extra je opět dvoulůžkový, ale oproti variantě Standard o trochu větší (18 m²) a moderněji vybavený. Ani zde nesmí chybět koupelna se sprchovým koutem a fénem, balkon, televize, trezor a lednička. Součástí bývá i psací stůl a křesla či malá pohovka k posezení.

Třílůžkový pokoj (18 m²) zahrnuje manželskou postel a samostatné jednolůžko a má vlastní balkon. V koupelně najdete sprchový kout a fén, v ložnici televizi, křesla se stolkem k posezení, minibar a trezor.

Apartmán 2+2 (32 m²) se skládá ze dvou samostatných pokojů a celkově ubytuje až osoby. Nechybí klimatizace, televize, lednička, trezor, koupelna se sprchovým koutem a fénem a balkon.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je restaurace se slunnou terasou, ve které se každé ráno podávají chutné snídaně formou bufetu s širokým výběrem studených i teplých jídel a nápojů. Přes den si na terase můžete vychutnat kávu nebo sklenku něčeho dobrého u příjemné konverzace.

Svou dovolenou můžete ještě vylepšit večerním grilováním, venkovní gril je v penzionu k dispozici, všechny pomůcky vám ochotně zapůjčí zdarma a můžete si přímo na místě zakoupit grilovací uhlí.

Kde budete relaxovat?

Penzion má dvě relaxační zóny, tu venkovní jistě uvítáte v létě, vnitřní je k dispozici celoročně. Ve wellness centru najdete vnitřní vyhřívaný bazén, vířivku, infra saunu, finskou saunu, solnou jeskyni, solárium a fitness centrum s posilovacími stroji. Ve venkovní části pak dva bazény (jeden je současně také vířivkou), prostornou zahradu a terasu s lehátky určenou na opalování.

Relaxační zážitek můžete doplnit skvělou masáží, v nabídce je například švédská masáž s levandulovo-mandarinkovým nebo pomerančovo-skořicovým olejem, sportovní masáž s mátovo-rozmarýnovým olejem, detoxikační masáž, omlazující masáž obličeje a dekoltu neboantistresová masáž hlavy.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí nejen u bazénu, ale i na venkovním hřišti s prolézačkami, skluzavkami a pískovištěm.

Něco navíc

Těšit se můžete také na nejrůznější aktivity, v penzionu vám zapůjčí kola na výlety, míče či stolní hry, zahrajete si zde také kulečník, stolní fotbal, ping-pong nebo šipky.

Tokajer Wellness Panzió

Tokajer Wellness Panzió

Apát utca 21. , Keszthely
Maďarsko

Provozuje společnost:
Tokajer 97 Hotel Kft. IČ: 2009075147


+36 83 319 875

tokajersales@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 700 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,9 km
Zastávka
1,1 km