Vydejte se do maďarského městečka Zalakaros a ubytujte se v Wellness Hotelu Aphrodite ****, který je jen 400 m od místních lázní. Těšte se na neomezený vstup do Římských lázní s bazény, saunami a vířivkou, kupón na masáž i chutnou polopenzi. Děti do 12 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Wellness Hotel Aphrodite **** najdete v tichém prostředí města Zalakaros, jen pár minut chůze od termálních lázní (400 m), které se ukrývají hned v sousední uličce. Dovolená se zde nese v duchu relaxace, v malebném prostředí města si dokonale odpočinete. Nedostatku programu se ale nemusíte bát ani při pobytu s dětmi. Nedaleko hotelu (3 km) leží farma a Historický zábavní park 7 vezér, kde si děti i dospělí vyzkoušejí zajímavé aktivity a načerpají nové poznatky. Zajímavé podněty vám přinese i návštěva termálního jezera a ekologického parku (900 m) s naučnou stezkou, dětským hřištěm, 21 m dlouhou skluzavkou a venkovním fitness.

Na výlet se vydejte do lesoparku Zalakaros (2,1 km), z místní rozhledy budete mít krásný výhled do okolí. Na kole potom pohodlně dojedete ke chráněnému území Malý Balaton (12 km), kde na vás čeká Buvolí rezervace Kápolnapuszta s největším stádem buvolů v Maďarsku, hnízdiště vodních ptáků na ostrově Kányavári, zážitkový park Kalandozoo Zobor nebo Dětská zoo Fenyvespuszta. Vynechat byste neměli ani návštěvu vyhlášeného jezera Balaton, které je odsud vzdálené jen 30 km. V létě se zde budete cítit jako u moře, v okolí na vás navíc čeká nádherná přehlídka lázeňských měst, jako jsou například Keszthely (34,4 km) plné historických památek a muzeí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 34 komfortních pokojů s interiérem laděným do neutrálních barev, geotermálním vytápěním a klimatizací, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Pokoj Superior měří cca 42 m² a je vybaven manželskou postelí, stolkem s posezením, toaletním stolkem, LCD televizí, telefonem a trezorem. Jde o ideální variantu pro páry, pokoj neumožňuje přistýlku. Za příplatek si můžete zvolit také variantu s balkónem.

Pokoj Family (cca 44 m²) je určen pro rodiny, vejdou se sem až 2 dětské postýlky či přistýlky, a celkově tak ubytuje až 4 osoby. Součástí pokoje je balkón a z vybavení nechybí televize, telefon, minibar či trezor.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na domácích pokrmech, které jsou připraveny z lokálních surovin - přesněji produktů z Farmy Garabonciás (3 km). Všechna zelenina, ovoce, maso, vejce, mléko a výrobky z něj, na kterých si v hotelu pochutnáte, pochází právě odtud. A budete mít skvělou příležitost ochutnat od všeho trochu, snídaně se totiž servírují formou bufetu s vejci v různých úpravách, domácími uzeninami, čerstvým mlékem a mléčnými výrobky a dalšími delikatesami. Také na večeři na vás bude čekat švédský stůl s těmi nejlepšími lokálními specialitami, připravenými podle tradičních receptur.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu jsou krásné Římské lázně, jejichž hlavním lákadlem jsou 3 vnitřní a 1 venkovní bazén. Který si vyberete? Termální (36 °), zážitkový (28 °C), venkovní (28 °C) nebo dáte přednost otužování v ochlazovacím (2 °C)? Do toho doporučujeme skočit po saunování v jedné ze saun - finské či infra. Kromě nich je tu i pára, sluneční kabina, vířivka a zážitkové sprchy. Pokud se rádi necháváte hýčkat, vyberte si jednu ze 43 masáží.

Cestujete s dětmi?

Hotel se pyšní označením baby friendly. Rádi vám zapůjčí dětskou postýlku, přebalovací pult, vaničku, nočník, stoličku (k WC či umyvadlu pro děti), ohřívač dětské výživy a varnou konvici.

Wellness Hotel Aphrodite ****

Wellness Hotel Aphrodite ****

Sport u. 10. , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Zala-Kraft Kereskedelmi Kft. IČ: 20-09-064144


+36 30 383 5969

info@hotelaphrodite.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 900 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
1000 HUF/noc na venkovním monitorovaném parkovišti, nebo 2000 HUF/noc v podzemní garáži

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
0,8 km