Světoznámé termální lázně Hévíz budete mít jen na 15 minut chůze od ubytování. V útulných apartmánech hotelu Főnix Club Hotel & Wellness *** vás navíc čeká lahodná polopenze, neomezený vstup do hotelového wellness či láhev skvělého vína. V místní termální vodě se uvolní i ten největší workoholik.

O ubytování

Penzion Főnix Club & Wellness Hévíz *** se nacházejí v klidné vilové čtvrti jen 15 minut chůze od proslulých termálních lázní Hévíz. Město je známé díky největšímu biologicky aktivnímu přírodnímu termálnímu jezeru světa. Historickým centrem s farmářskými trhy se můžete procházet po malebné promenádě. Krásy okolní přírody a jezero Balaton (6 km) poznáte při výletech po mnoha značených turistických trasách. Blízko je to do Keszthely (5 km), kde najdete nádherný zámeček Festetic či zajímavá muzea, například marcipánu, hraček či vozů Cadillac.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v apartmánu v jedné ze dvou budov hotelu. Většina apartmánů má balkon. Všechny apartmány jsou vybaveny ložnicí, obývacím pokojem s možností přistýlky a samostatnou koupelnou. Některé apartmány mají také kuchyň.

Na čem si pochutnáte?

V rodinné restauraci s terasou hotelu se můžete těšit na speciality maďarské i mezinárodní kuchyně, které doplňuje široký výběr místního vína. Podávají se zde snídaně i večeře formou bufetu Během je možné hlad i chuť zahnat některou z lahůdek à la carte.

Kde budete relaxovat?

Perfektní odpočinek si dopřejete v hotelovém wellness. Čeká na vás krytý bazén s panoramatickým výhledem na celý Hévíz i okolí a s teplotou vody kolem 28 °C. Nechybí ani vířivka a finská sauna. Den vám zpříjemní také bohatá nabídka masáží.

Főnix Club & Wellness Hévíz ***

Főnix Club & Wellness Hévíz ***

Dr. Babócsay utca 54. , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Zobeszida Kft.​ IČ: 20-09-075400


+36 83 200 298

fonixhotel.direkt@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od jezera
3 km
Zastávka
0,6 km