Budapešť by měl minimálně jednou za život vidět určitě každý, a když už, tak proč ne rovnou z přepychového hotelu v centru, kde se o vás postarají se vším všudy? Boutique Hotel Budapest **** je toho ukázkovým příkladem. Přivítají vás nealko welcome drinkem, poskytnou slevu na konzumaci na baru a ubytují v pokojích, ve kterých se budete cítit jako na zámku. A všechny krásy Budapešti máte přitom na dosah ruky!

O ubytování

Boutique Hotel Budapest **** se nachází přímo v centru Budapešti a nabízí ideální polohu pro objevování všech krás maďarské metropole. Stačí přejít nedaleký Most svobody (200 m) a dostanete se k vyhlášeným Gellértovým lázním (750 m). Jako na dlani uvidíte celé město z vrcholu Gellértovy hory (1,6 km). Dále pak můžete pokračovat k nejznámějším budapešťským památkám: k Budínskému hradu a Rybářské baště (2 km) až ke slavné budově parlamentu (3 km). Malebné břehy Dunaje plné restaurací, muzeí či kaváren a čtvrť kolem Budínského hradu jsou na Seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji Standard. Ve všech pokojích najdete kromě pocitu pohody a naprostého komfortu individuálně nastavitelnou klimatizaci, LCD TV, WiFi připojení, telefon, minibar, trezor a vlastní en suite koupelnu se sprchou a fénem. Do pokoje je možnost na vyžádání přidat přistýlku či dětskou postýlku.

Na čem si pochutnáte?

Každý váš budapešťský den můžete začít bohatou bufetovou snídaní v hotelové restauraci. Během dne můžete hlad zahnat v některé z mnoha kvalitních restaurací v blízkém okolí. V odpoledních hodinách poseďte v hotelovém Lounge Café & Drink Baru s některým z vašich oblíbených alkoholických či nealkoholických nápojů.

Něco navíc

V hotelu vám zdarma zapůjčí kola, která vás pohodlně a rychle dopraví na pláže a další zajímavá místa v okolí.

Boutique Hotel Budapest ****

Boutique Hotel Budapest ****

Só u. 6. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
ARAZ Kereskedelmi es Szolgáltató Kft. IČ: 01-09-977563


+36 1 920 2100

boutiquereservation@zeinahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 3 600 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 8 900 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,2 km