Nechte se hýčkat v samém centru maďarské metropole, ve stylovém Continental Hotelu Budapest ****superior. Užijete si wellness a fitness centrum, bohaté snídaně, 20% slevu do restaurace Araz a 15% slevu na procedury.

O ubytování

Moderní Continental Hotel Budapest ****superior ohromí hosty nejen svou skvělou polohou, ale i luxusními, uměleckými interiéry nebo střešní terasou s bazénem. Nachází se jen nedaleko historické židovské čtvrti a zároveň pulzujícímu životu maďarské metropole. Přestože se tedy hotel nachází v centru, dokážete si zde užít skvělý, relaxační a klidný pobyt.

Kde budete spát?

Ať už se necháte ubytovat v pokoji typu Standard či Executive, dočkáte se klimatizovaného, nadstandardního a velmi pěkného ubytování.

Pokoje Standard měří 18-20 m² a zahrnují satelitní LCD TV, WiFi připojení, minibar, trezor, sadu na přípravu kávy a čaje, telefon a vlastní koupelnu. Jistě vás potěší i zvukotěsná okna a polštářové menu.

Pokoje Executive jsou podstatně větší (30-35 m²) a oproti pokojům typu Standard mají navíc pohodlné posezení s křesly, župan a pantofle.

Na čem si pochutnáte?

Chutné dobroty francouzské a maďarské kuchyně můžete vyzkoušet přímo v restauraci Araz anebo se usadit na terase na nádvoří. Bohaté snídaně jsou servírovány formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness si nadmíru užijete. Čeká tu na vás vnitřní bazén (4x8 m) a také venkovní bazén. Nechybí zde ani vířivka, finská a infra sauna. Můžete si tu také zacvičit, a to ve fitness s moderním vybavením.

Continental Hotel Budapest ****superior

Continental Hotel Budapest ****superior

Dohány utca 42-44 , Budapest
Maďarsko

00 36 1 815 1010

continentalreservation@zeinahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 21 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
3,2 km
Zastávka
0,2 km