Nechte se hýčkat v hotelu jen pár metrů od známých termálních lázní Sá-Ra a města plného historických památek, v Tornácos Apartmanház ***. Ubytováni budete v jednom z útulných, plně vybavených dvoulůžkových pokojů, odkud se můžete kdykoliv bez omezení zajít zrelaxovat do hotelového wellness, sauny i posilovny, nebo si užít výbornou kontinentální snídani či večeři o třech chodech. Jako bonus získáte vstup do již zmiňovaných vyhlášených termálních lázní Sá-Ra. K dispozici budete mít i kola k zapůjčení, která můžete provětrat na vyhlášené místní cyklostezce a prohlédnout si tak nádherné okolí ze sedla kola.

O ubytování

Tornácos Apartmanház *** se nachází v nově postavené budově uprostřed klidného městečka Hegykő v srdci Národního parku Fertő-Hanság. Za odpočinkem v termálních lázních Sá-Ra Termál (200 m) to budete mít doslova pár minut chůze. Relaxaci s nevšedním panoramatickým výhledem na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy nabízí nedaleké lázně Balf (5 km). Neměli byste vynechat ani návštěvu Neziderského jezera (5 km), které je přírodní památkou UNESCO a historické Šoproně (15 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji v nově postaveném domě nedaleko hlavní budovy hotelu. Každý pokoj se může pochlubit komfortní dvoulůžkovou postelí, televizí, WiFi připojením, lednicí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Stravování probíhá ve vedlejším hotelu Tornacos *** (150 m). V Restauraci Tornácos používají výhradně čerstvé a kvalitní suroviny pro přípravu specialit maďarské i mezinárodní kuchyně. Dále se můžete těšit na vynikající saláty, sezónní menu a domácí sýry. Nabídku dokonale doplňují čerstvé šťávy a vynikající maďarská vína. Ráno si zde pochutnáte na snídani ve formě bohatého bufetu. Dále se v prostorné a vzdušné hotelové restauraci podávají servírované večeře, ke kterým je k dispozici salátový bufet.

Kde budete relaxovat?

Zábava i odpočinek na vás čeká ve wellness centru hotelu Tornacos ***. Najdete zde zážitkový bazén s hydromasáží, finskou i aroma saunu a také relaxační místnost s čajovým barem. K dispozici je také solná místnost s vodní postelí a sluneční terasa s lehátky. Aktivní hosté zajisté ocení fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté se mohou těšit na venkovní hřiště.

Tornácos Apartmanház ***

Tornácos Apartmanház ***

Kossuth Lajos utca 74. , Hegykő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Wenergia Kft. IČ: 0809012429


+36 99 540 200

info@tornacos.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,4 km