Vydejte se až na samotný jih Maďarska a užijte si pobyt v lázeňském městečku Harkány. Ubytováni budete v Komfort Hotelu Platan *** s polopenzí, welcome drinkem a vstupenkou do blízkých termálních lázní.

O ubytování

Komfort Hotel Platan *** se nachází v klidné části lázeňského městečka Harkány, které díky své poloze na jižním cípu Maďarska nabízí takřka středomořskou atmosféru. Z hotelu je to jen pár minut chůze do vyhlášených místních termálních lázní (600 m) s bazény naplněnými termálním pramenem se zcela unikátním složením. Přímo v Harkány najdete spoustu historických památek včetně minaretu z období nadvlády Turků či nádherné katedrály. V blízkém městě Pécs (30 km) můžete navštívit raně křesťanský hřbitov, který je na Seznamu světového dědictví UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s velkým balkonem. K vybavení pokoje patří televize, WiFi připojení, lednice a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s letní terasou se můžete těšit na pokrmy tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Velký důraz se klade na čerstvost a nabídka se mění s ohledem na sezónnost surovin. Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Hlad či chuť během dne můžete zahnat některým z jídel à la carte. Večer se podávají servírované večeře.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté si užijí spoustu zábavy na dětském hřišti v hotelové zahradě.

Komfort Hotel Platán Harkány ***

Komfort Hotel Platán Harkány ***

Bartók B. u. 15. , Harkány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Platán Kft. IČ: 0209010158


+36 72 580 800

info@hotelplatan.com

Check In
13:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,9 km