Užijte si luxusní pobyt v maďarské metropoli - Budapešti. Lion's Garden Hotel **** nabízí přepychové pokoje, snídaně formou bufetu ve stylové restauraci, neomezený vstup do wellness a fitness centra i řadu dalších výhod. 2 děti do 6 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Lion's Garden Hotel **** se nachází přímo v centru Budapešti nedaleko zastávky metra, autobusu i vlaku. Naproti hotelu se rozprostírá krásný park s hradem Vajdahunyad a zoologickou i botanickou zahradou (2 km). Na výlet se vydejte ke břehu Dunaje, kde najdete muzea, restaurace a také lodě nabízející romantickou projížďku. Během pobytu v Budapešti byste neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, budovy parlamentu či Rybářské bašty (6 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním dvoulůžkovém pokoji kategorie Superior (24 m²). Každý pokoj je velmi moderní a je vybaven LCD televizí, WiFi připojením, telefonem, rádiem, klimatizací, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou se sprchou či vanou a fénem. Na pokoji najdete i župan a pantofle.

Zvolit můžete také pokoj Deluxe, ten je sice o trochu menší (20 m²), má oproti pokoji Superior má ale navíc velký balkón s výhledem na město a denní přísun minerální vody zdarma.

Pro nejnáročnější hosty bude vhodný pokoj Executive (24 m²), kromě manželské postele v něm najdete také pohovku, sadu na žehlení, minerální vodu, drobné pochutiny a kapslový kávovar. S rezervací tohoto pokoje získáte také přístup do hotelového business salónku, který můžete využít k práci nebo k odpočinku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se špičkovým šéfkuchařem se těšte na vynikající mezinárodní speciality. Každé ráno se posilníte snídaní formou bohatého bufetu s čerstvým ovocem, zeleninou, saláty a čerstvými domácími produkty. K obědu a večeři si vyberete některou z delikates z jídelního lístku. Na skleničku maďarského vína, případně na koktejl či kávu, zamiřte do baru. K dispozici je také romantická zahrada s terasou.

Kde budete relaxovat?

Hotel se pyšní nádherným wellness centrem, kde si dokonale odpočinete. Využijte plavecký bazén (28 °C), vířivku (34 °C), finskou saunu, ochlazovací bazének a Kneippův chodník. Využít můžete i fitness centrum či jednu z řady nabízených masáží.

Lion's Garden Hotel ****

Lion's Garden Hotel ****

Cházár András utca 4 , Budapest
Maďarsko

+36 1 273 2070

sales@lions-garden.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 13 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 15 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
90 m
Aquapark
12,5 km