Vydejte se odhalit všechny krásy Budapešti - kromě krásných památek nabízí také spoustu termálních lázní. Ubytováni budete rovnou v centru města v A&O Budapest City. Těšte se na snídaně formou bufetu i stylové zázemí hotelu. 2 děti do 18 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hostel A&O Budapest City se nachází přímo v centru Budapešti. V nedalekém velkém parku Városliget (2 km) najdete hrad a zoologickou i botanickou zahradu. Malebné břehy Dunaje jsou bohaté na muzea i restaurace a přímo vybízí k romantické projížďce lodí. Během pobytu v maďarské metropoli by vám neměl uniknout Budínský hrad, budova Parlamentu a Rybářská bašta (4 km). Břehy Dunaje a čtvrť Budínského hradu jsou na Seznamu památek UNESCO. Pokud toužíte po dokonalém odpočinku, vydejte se do termálních lázní Széchenyi (2,5 km) či Gellért (4,5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém nebo rodinném pokoji. V každém pokoji najdete pohodlné postele, televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je hostům také vybavená sdílená kuchyňka.

Na čem si pochutnáte?

Ráno začnete vydatnou snídaní ve formě bufetu. Pokud by vás v jakoukoli denní či noční hodinu přepadl hlad a chuť, 24 hodin denně je k dispozici snack bar.

Něco navíc

O zábavu budete mít v Hostelu A&O Budapest City postaráno. Zahrajte si třeba stolní fotbal, biliard a také spoustu dalšího.

A&O Budapest City

A&O Budapest City

Csengery u. 11 , Budapest
Maďarsko

+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování u hotelu není možné. Více o možnostech parkování v sekci "Příplatky."

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Konferenční místnost
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2,7 km
Zastávka
0,4 km