Objevte oblíbené termální jezero Hévíz i wellness prostory Hotelu Aquamarin ***. V ceně jsou bazény s termální vodou, sauna, solná jeskyně a dle zvolené varianty také masáže, procedury, oběd formou polévky, anebo vstup k termálnímu jezeru.

O ubytování

Hotel Aquamarin *** se nachází v klidné části města Hévíz pouze pár minut chůze od historického centra i vyhlášených lázní na termálním jezeře. Hévíz vás okouzlí svou příjemnou atmosférou, malebnou promenádou i vyhledávanými farmářskými trhy. V nedalekém Keszthely (5 km) najdete nádherný zámek Helios či zajímavá muzea – například marcipánu, vozů Cadillac či hraček. Krásy jezero Balaton (6 km) můžete objevovat při výletech pěšky, na kole, na koni i při vyhlídkových plavbách lodí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s balkonem. Všechny pokoje disponují televizí, ledničkou, WiFi připojením, rychlovarnou konvicí a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na tradičních maďarských i mezinárodních specialitách. Těšit se můžete na různé druhy polévek, regionální speciality, ryby i vegetariánská jídla a čerstvé saláty. Snídaně i večeře se podávají bohatou bufetovou formou. Přes den je možné objednávat jídla á la carte. Oblíbený nápoj a lehké občerstvení vám rádi připraví v Drinkbaru s terasou či Pool baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Výhodou hotelu je vlastní termální pramen s vodou o teplotě 41 - 42 °C. Tato léčivá voda má blahodárné účinky na nemoci pohybového aparátu a napomáhá zmírňovat bolesti kloubů a svalů. Na zahradě hotelu se nachází zastřešený bazén s termální vodou a masážními tryskami. Dále je součástí hotelového wellness solná místnost, finská sauna, 2 vnitřní lázeňské bazény a venkovní ECO sauna. Dopřát si můžete některou z mnoha druhů masáží a lázeňských procedur. K dispozici je i fontánka s pitnou termální vodou.

Něco navíc

Nudit se v hotelu Aquamarin *** rozhodně nebudete. Zahrajte si třeba mini golf, kulečník nebo venkovní šachy.

Hotel Aquamarin ***

Hotel Aquamarin ***

Honvéd u. 14. , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Aquamarin Kft. IČ: 20-09-062147


+36 83 545 960

sales@hotelaquamarin.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
0,2 km