Spojte návštěvu historické Budapešti s luxusním pobytem v resortu s vlastním wellness. Čekají vás bazény s termální vodou, sauna i parní lázeň. Každé ráno bohatě posnídáte a čeká vás také gala večeře. Děti do 12 let včetně přistýlky a snídaně zdarma.

O ubytování

Ensana Thermal Margaret Island **** se nachází v klidné a přírodou obklopené lokalitě Margaretina ostrova v centru Budapešti. Samotný Margaretin ostrov je nádherný park se spoustou možností sportovního vyžití i řadou zajímavostí. Najdete na něm například duhovou fontánu, lázně, malinkou zoologickou zahradu, secesní vodárenskou věž nebo památník. Během pobytu v maďarské metropoli byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, Rybářské bašty (7 km) a budovy parlamentu. Překrásné noční panorama na celé město budete mít ze Széchenyiho řetězového mostu (5 km). Čtvrť kolem Budínského hradu a malebné břehy Dunaje plné restaurací, kaváren a muzeí jsou na Seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním, klimatizovaném pokoji se stylovým interiérem vyladěným do detailu. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí, rádiem, telefonem, trezorem, minibarem, rychlovarnou konvicí a vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou, bidetem, fénem a župany.

  • Pokoj Premium o rozloze 24 m² nabídne vlastní balkon a výhled do parku nebo na Dunaj. K vybavení pokoje patří dvoulůžková postel, stolek s křesly k posezení a psací stůl s židlí.

  • Apartmán Junior měří 29 m² a má prostorný balkon s výhledem na Dunaj. Kromě dvoulůžkové postele v pokoji najdete stolek s posezením, psací stůl a kávovar Nespresso.

  • Rodinný pokoj má plochu 31 m² a z jeho balkonu uvidíte na park nebo řeku Dunaj. V pokoji jsou 2 manželská lůžka, stolek s židlemi a psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Platán podávají jídla tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně se zaměřením na zdravou stravu. Přes den vám rádi připraví osvěžující nápoj, vynikající kávu i lehké občerstvení také v hotelovém bistru Boróka.

Kde budete relaxovat?

Místní wellness centrum je jedním z nejmodernějších a největších lázeňských areálů v Budapešti, a tak se můžete těšit na skutečně dokonalý odpočinek. Najdete v něm 5 bazénů: termální s vodou o teplotě 37 - 38 °C, krytý (27 - 28 °C) a nekrytý (27 - 28 °C) plavecký bazén, rekreační bazén (33 - 34 °C) a bazén na tělocvik (33 - 35 °C). Součástí saunového světa jsou finská, infra, parní a aroma sauna. Dále se těšte na solnou jeskyni, Kneippův chodník, sluneční terasu, odpočinkovou zónu a solárium. Dopřát si můžete také širokou nabídku masáží a kosmetických i lázeňských procedur. Aktivní jedinci si mohou dát do těla ve fitness o rozloze 400 m².

Něco navíc

Prostředí Margaretina ostrova nabízí ideální podmínky pro sportovce. Na své si přijdou milovníci běhu i cyklistiky, kteří mohou po zelené stezce objevit všechny krásy tohoto místa. K dispozici je rovněž hotelové fitness a venkovní tělocvična.

Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel ****

Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel ****

Margitsziget , Budapešť
Maďarsko

+36 1 889 4777

sales.th@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
11 - 15 €/den.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1 km