Luxusní dovolená pouhých 25 minut od centra Budapešti v hotelu 4* hotelu ABACUS superior. Těšte se na plnou penzi, welcome drink, wellness s bazénem, vířivkou, saunou i párou a bohatý program pro děti i dospělé.
Luxusní dovolená pouhých 25 minut od centra Budapešti v hotelu 4* hotelu ABACUS superior. Těšte se na plnou penzi, welcome drink, wellness s bazénem, vířivkou, saunou i párou a bohatý program pro děti i dospělé.

Prvotřídní ubytování jen 25 minut od Budapešti

Ubytujte se v luxusním 4* hotelu ABACUS Business & Wellness **** superior v malebném městečku Herceghalom v nejzápadnějším koutě Pest County a užijte si klidné okolí hotelu, které je ideální k odpočinku. Najdete zde mimořádně krásnou alej 100 let starých kaštanů, která je typickým symbolem této obce.

Minimalistický design pokojů uspokojí i ty nejnáročnější hosty

Těšte se na komfortní ubytování, které vám zaručí maximální pohodlí. Jak samotný hotel, tak i interiéry pokojů jsou inspirovány stylovým minimalistickým designem. Vyvážené barvy a stylový nábytek uspokojí každého.

Hotel nabízí ubytování v pokojích Standard (24 m²), ve kterých se nachází vlastní nastavitelná klimatizace, TV, trezor o velikosti notebooku a vlastní koupelna s toaletou a sprchovým koutem.

Ideální dovolená pro rodiny s dětmi

Hotel ABACUS Business & Wellness **** je také vhodný pro rodiny s dětmi. Můžete si společně zahrát jednu z venkovních her (frisbee, badminton, volejbal). Večer přijde vhod fotbálek a ping pong.

Nechte se hýčkat ve wellness centru

Lenošit můžete ve wellness centru přímo v hotelu, kam máte neomezený vstup. Najdete tu prostorný vnitřní bazén, saunový svět, aroma místnost, vnitřní i vnější vířivku a tepidárium.

Kromě toho si můžete vybrat i z široké nabídky masáží pro dokonalé uvolnění vašeho svalstva od profesionálně proškoleného personálu.

Vydejte se do Budapešti - města kultury, historie a termálů

Maďarská metropole na Dunaji má bohatou historii a je zařazena na seznam památek UNESCO - nejen proto je turisty velice oblíbená. V Budapešti je nemožné propadnout nudě, protože je tu spousta atrakcí a zajímavostí.

Co byste rozhodně neměli vynechat?

  • Tropicarium - největší mořské akvárium v Evropě.
  • Některý ze 123 termálních pramenů a nespočet lázní (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto let starou budova Parlamentu se 700 místnostmi.
  • Plavbu lodí po Dunaji.
  • Lidový park s planetáriem.
Abacus Business & Wellness Hotel **** superior

Abacus Business & Wellness Hotel **** superior

Gesztenyés út 3. , Herceghalom
Maďarsko

Provozuje společnost:
Abacus Hotel Kft. IČ: 13-09-155161


+362 353 2360

hotel@abacus.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná