Perfektní relax a odpočinek vám zaručí Danubius Health Spa Resort **** v maďarských lázních Sárvár. Těšte se na rozšířenou polopenzi s místními specialitami, wellness s unikátním termálním bazénem i dokonalé služby.
Perfektní relax a odpočinek vám zaručí Danubius Health Spa Resort **** v maďarských lázních Sárvár. Těšte se na rozšířenou polopenzi s místními specialitami, wellness s unikátním termálním bazénem i dokonalé služby.

Luxusní hotel Danubius Health Spa Resort ****

Chcete zažít dokonalou dovolenou? Taková na vás čeká v hotelu Danubius Health Spa Resort ****, který najdete ve známém lázeňském městě Sárvár.

Hotel nabízí kromě skvělých služeb a příjemného prostředí také vlastní wellness nebo přímý vstup do 200 let starého arboreta. Navíc se dostanete za pouhých 11 minut chůze do vyhlášených léčebných lázní Sárvár.

Ubytováni budete v příjemně zařízených pokojích odpovídajících standardu 4*. Samozřejmostí je tak vlastní sociální zařízení (WC, sprcha), telefon, minibar a wifi. Většina pokojů má k dispozici také balkon.

Unikátní hotelový bazén s termální vodou

Hotelové wellness je přímo rájem pro všechny, kteří si chtějí vydatně odpočinout. Jako jeden z několika málo hotelů v Maďarsku nabízí pro své hosty koupání v bazénu s termální vodou, která je svým složením stejná jako ta lázeňská.

K dispozici je také jacuzzi vířivka a saunový svět - tradiční finská sauna, infračervená kabina, aroma terapeutická komora. Nechybí zde ani relaxační zóna s lehátky a fontánkou.  Užít si můžete ale i celou řadu dalších služeb, které si lze za příplatek doobjednat (salón krásy - včetně nabídky masáží, centrum zdraví, kadeřnictví či pedikúra).

Gastronomický zážitek

V restauraci, která se nachází přímo v hotelu, si pochutnáte na maďarských a mezinárodních specialitách. Na výběr budete mít vždy také nějaké zdravé pochoutky - lehké pokrmy, vegetariánská jídla a saláty. Kdykoliv můžete zavítat i do kavárny Átrium a dopřát si něco dobrého na zub.

Každý pátek vás čeká večeře formou bufetu s maďarskými specialitami a živou romskou hudbou. Každé pondělí zase uvítací koktejl pro nově příchozí hosty.

Po celodenním lenošení a užívání si výborného jídla určitě oceníte procházku po obrovském parku - arboretu, který je přímo napojen na hotelovou zahradu. Uvidíte zde více než 200 druhů stromů a keřů.


Hotel s dlouhou tradicí se pyšní světoznámou značkou Danubius, která je zárukou prvotřídních služeb a profesionálního personálu, který vám vždy ochotně pomůže a postará se o to, abyste si vaši dovolenou užili na maximum.


Sárvárské lázně o rozloze 5 000 m²

Vodní plocha má rozlohu těžko uvěřitelných 5 000 m². V areálu najdete nespočet venkovních i vnitřních bazénů s léčivou termální vodou o teplotě kolem 35 °C. Vzdálenost lázní Sárvár od hotelu je pouhých 900 m.

Samozřejmostí jsou také masáží trysky, zážitkové bazény i atrakce pro děti. Nechybí ani různé sauny a klasické lázeňské procedury. Celodenní vstup do lázní pro dospělého stojí cca 12 €.

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Rákóczi utca 1. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Zrt., IČ: 0110041120


+36 95 888 400

sarvar.sales@danubiushotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná