Dovolená v jednom z nejhezčích maďarských měst Egeru - ve městě lázní a vyhlášeného vína. V ceně balíčku polopenze, neomezená konzumace vína u večeře nebo třeba neomezené wellness v nedalekém hotelu.
Dovolená v jednom z nejhezčích maďarských měst Egeru - ve městě lázní a vyhlášeného vína. V ceně balíčku polopenze, neomezená konzumace vína u večeře nebo třeba neomezené wellness v nedalekém hotelu.

Penzion v nádherném prostředí jen kousek od centra Egeru

Penzion Rubinia najdete asi 1,5 km od historického centra v tichu přírody a jen pár kroků od vinic a malebných vinných sklípků.

Penzion Rubinia se skládá z několika budov, můžete vybírat z ubytování v budově Klub nebo Studio. Oba typy ubytování disponují vlastní koupelnou, ledničkou a TV, Studio je ovšem prostornější a vhodné pro větší skupiny či rodiny s dětmi.

Relaxovat můžete přímo ve vířivce v penzionu, nebo si můžete užít neomezeného vstupu do wellness hotelu Unicornis ***, kde najdete saunu, vířivku a relaxační posezení.

Těšit se můžete také na bohatou polopenzi, kterou si zákazníci Slevokingu pochvalují - velký výběr a pravá maďarská kuchyně. Na své si tedy přijdou i ti náročnější strávníci.

Léčivé prameny termálních vod

Léčivé vody okolních termálních lázní si poradí se všemi problémy. Termální voda v lázních Egerszalók a Eger je vhodná k léčbě kloubních a revmatických bolestí, nemocí páteře, kostních zranění a deformací pohybového ústrojí. Naopak termální voda v lázních Damjén příznivě působí na krevní oběh a schopnost pohybu, ale je také nápomocná při léčbě onemocnění mazových žláz pokožky. Významné účinky má i vápník a hořčík, který zvyšuje schopnost organismu snášet stres.

  • Lázně Eger - byly založeny v roce 1934 a nabízí areál se 6 bazény (plavecký, termální, s léčivou vodou, vodopád, velký s radónovou termální vodou, dětský) - nechybí ani brouzdaliště a zážitkový bazén.

  • Lázně Egerszálok - se mohou pochlubit unikátním pramenem vyvěrajícím z hloubky 410 metrů o teplotě 65 - 69 °C. V lázních najdete 17 bazénů a atrakce.

  • Lázně Demjén - jsou nejmladší lázně v okolí - byly otevřeny roku 2010. Termální voda s teplotou 68 °C vyvěrá z hloubky 690 metrů. Najdete zde 6 venkovních bazénů, 2 kryté bazény s termální vodou a různé atrakce.

Penzion Rubinia

Penzion Rubinia

Honfoglalás u. 31/a , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
kérjük töltse ki IČ: kérjüktöltseki


+36 36 817 577

info@hotelrubinia.hu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování