Vyrazte na bezvadnou dovolenou do luxusního 4* hotelu Oxigén, který je maximálně přizpůsobený pro pobyty rodin s dětmi. Těšte se na polopenzi a také na neomezený vstup do hotelového wellness. Dítě do 10 let zcela ZDARMA.
Vyrazte na bezvadnou dovolenou do luxusního 4* hotelu Oxigén, který je maximálně přizpůsobený pro pobyty rodin s dětmi. Těšte se na polopenzi a také na neomezený vstup do hotelového wellness. Dítě do 10 let zcela ZDARMA.

Perfektní rodinná dovolená v luxusním hotelu Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa najdete v malebném městečku Noszvaj obklopeném lesy, kde je ten nejčerstvější vzduch v celé Maďarsku. Na výlet můžete vyrazit do lázeňského Egerszáloku (18 km) se solným kopcem nebo do známého lázeňského města Egeru (11,5 km).

Pokoje hotelu odpovídají standardu čtyř hvězdiček, jsou vybaveny elegantním nábytkem a hostům nabízejí krásný výhled do okolí.

Hotel Oxigén je velmi přátelský k rodinám s dětmi a snaží se jim vyjít maximálně vstříc. V restauraci si můžete říct například o dětské příbory nebo vysoké židličky. Pro děti od 3 let je také každý den připravený animační program.

Maximálně si užijete neomezenou relaxaci ve wellness, k dispozici jsou:

  • vnitřní zážitkové bazény s masážními prvkami a 20 m dlouhým plaveckým bazénem
  • panoramatická a aromatická sauna, japonská parní lázeň, infra sauna - solná kabina, masážní sprchy, Kneippova léčebná metoda
  • dětský bazén pro nejmenší s pavilónem na hraní

Spousta zábavy pro celou rodinu - Egerszálské termály nebo solné lázně

Malé městečko Noszvaj si zamiluje každý návštěvník. Nadchnou vás okolní lesy, nejčerstvější vzduch v celém Maďarsku a také možnost ochutnat místní podomácku vyrobené marmelády, víno nebo tradiční pálenky.

Na výlet vyrazte do unikátních lázní Egerszálok (asi 6 km od Egeru). Najdete zde bazény (vnitřní i vnější) s termální léčivou vodou o teplotě kolem 37 °C. Nechybí ani zábavní prvky, které ocení především ti nejmenší návštěvníci. Součástí lázní je také jedinečný solný kopec, který vznikl vysrážením soli.

Nezapomeňte také na lázně Demjén ležící na kopci s krásným výhledem do okolí. Kousek to máte i do dalších lázní, jako například Zsóry, Bogács nebo lázně paši Arnauta v Egeru s léčivou radioaktivní vodou. Samotné město Eger je pak velmi malebné se spoustu památek.

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Szomolyai út , Noszvaj
Maďarsko

Provozuje společnost:
Flow Hotels Kft. IČ: 13-09-202641


+36 36 563 300

info@oxigenhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
7,1 km
Zastávka
20 m