Relaxační pobyt pro celou rodinu v moderním, luxusním hotelu Tornacos *** v lázních Hegykö na severu Maďarska. Bohatá polopenze, neomezený vstup do wellness, vstup do termálních lázní - to je Maďarsko s otevřenou náručí.

O ubytování

Hotel Tornacos *** postavený ve stylu tradiční maďarské lidové stavby se nachází v klidném lázeňském městečku Hegykő v srdci Národního parku Fertő-Hanság. Doslova pár kroků od hotelu se rozprostírá lázeňský areál Sá-Ra Termál (200 m). Jedinečný relax nabízí také nedaleké lázně Balf (10 km) s panoramatickými výhledy na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy. Navštivte také nedaleké Neziderské jezero (5 km), které je na Seznamu světového dědictví UNESCO. Blízké město Šoproň (15 km) je plné historických památek a jako na dlani jej uvidíte ze známé Požární věže.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji ve venkovském stylu. K dokonalé relaxační atmosféře ubytování přispívají pastelové barvy a přírodní materiály. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením, lednicí, trezorem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové Restauraci Tornácos používají výhradně čerstvé a kvalitní suroviny pro přípravu specialit maďarské i mezinárodní kuchyně. Dále se můžete těšit na vynikající saláty, sezónní menu a domácí sýry. Nabídku dokonale doplňují čerstvé šťávy a vynikající maďarská vína. Ráno si zde vychutnáte snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večer se podávají servírované večeře, ke kterým je k dispozici salátový bufet. Součástí restaurace je zimní zahrada i letní terasa. Rozhodně byste měli ochutnat také domácí zákusky z cukrárny Tornácos. Vyhlášený je například domácí marcipán. V nabídce jsou i dezerty pro diabetiky či celiaky.

Kde budete relaxovat?

O dokonalou regeneraci těla i duše se postará wellness centrum o rozloze 450 m². Najdete v něm zážitkový bazén s tryskami a protiproudovým systémem. V saunovém světě na vás čeká finská, aroma, infračervená a parní sauna. Samozřejmostí je ochlazovací bazének a prostorná odpočívárna s pohodlnými lehátky. V letních měsících je wellness propojeno se zahradou, která dotváří perfektní oázu klidu. Během odpočinku si můžete dopřát některou z masáží a vychutnat si k tomu léčivé a bylinné čaje z čajového baru.

Něco navíc

Aktivní jedinci budou nadšeni z prostorného fitness vybaveného moderními posilovacími a kardio stroji.

Hotel Tornacos ***

Hotel Tornacos ***

Kossuth Lajos utca 74. , Hegykő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Wenergia Kft. IČ: 08-09-012429


+36 995 40 200

TORNACOS@TORNACOS.HU

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,4 km