Vyrazte na Benátskou promenádu a užijte si nádhernou dovolenou jen 100 m od pláže, v Hotelu Margherita ***. Vychutnáte si výtečnou polopenzi, relax na pláži (slunečník a lehátka budete mít k dispozici) i výlety po okolí – návštěvu romantických Benátek rozhodně nesmíte vynechat!

O ubytování

Hotel Margherita *** se nachází v krásném italském přístavním městě Lido di Jesolo, které je součástí tzv. Benátské riviéry. Hlavním lákadlem této lokality je celých 15 km písečných pláží, těšit se ale můžete také na krásnou architekturu, bohatou kulturu a úžasnou gastronomii.

Nudit se tu rozhodně nebudete. V letovisku najdete aquapark Aqualandia (500 m), největší v Itálii, lunapark New Jesolandia (3,6 km) se zábavnými atrakcemi, motokáry Pista Azzurra (2,7 km), Tropicarium Park (2,3 km) s exotickými zvířaty nebo mořské akvárium Sea Life (3 km). Vyhlášené jsou také místní kluby, bary a diskotéky. Při svých toulkách městem určitě zavítejte do čtvrti, které se přezdívá italské Miami. Mezi moderními budovami a luxusními komplexy se zde budete cítit opravdu jako v americké metropoli.

Za památkami vyrazte do nedalekých Benátek (27,2 km), ty si zkrátka nemůžete nechat ujít. Navštivte Náměstí sv. Marca s bazilikou a Dóžecím palácem, přejděte visutý most Rialto a užijte si romantickou plavbu na gondole Velkým Kanálem. Prozkoumat můžete také benátské ostrovy Murano (27,2 km), Burano (19,6 km) a Torcello (20,6 km), nedaleké letovisko Caorle, nebo přístavní město Terst s kouzelným zámek Miramare. Okolí je skvělé i k různým pěším a cyklistickým výletům.

Moře a pláže

Jen pár kroků od hotelu (100 m) najdete krásnou, širokou pláž s jemným, zlatavým pískem. Ta je součástí 15km pásu pláží, kterým je Lido di Jesolo vyhlášené, o příležitosti ke koupání tak rozhodně nebudete mít nouzi. Pláže jsou zde udržované, mohou se pochlubit i oceněním Modré vlajky za čistotu prostředí. Nechybí lehátka a slunečníky k zapůjčení, občerstvení, ale i zázemí pro nejrůznější sporty.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném dvoulůžkovém pokoji s balkonem a venkovním posezením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a bidetem. K vybavení pokoje patří dvoulůžková postel, psací stůl, klimatizace, telefon, televize, trezor a WiFi připojení. Z oken pokoje si užijete částečný výhled na moře.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na svěží středomořské kuchyni, jídlo si můžete dát i venku na terase a užít si svěží mořský vzduch a krásný výhled. Váš oblíbený drink vám potom naservírují v hotelovém Lobby baru.

Něco navíc

Využijte možnosti zapůjčení kol a užijte si krásné výlety okolní krajinou.

Hotel Margherita ***

Hotel Margherita ***

Piazza Marina, n° 2 , Lido di Jesolo
Itálie

Provozuje společnost:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


123456

info@better-bookings.com

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc - do 15 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 12 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,5 km

Tipy na výlet

Benátky

Benátky Tip na výlet

Do italských Benátek jezdí lidé za romantikou už dlouhá léta. Město je vlastně jeden velký přístav postavený na ostrovech v mělké laguně. Jeho historické centrum bylo v roce 1987 prohlášeno za památku UNESCO. O historické skvosty tedy není nouze.

Co nesmíte minout při návštěvě Benátek?

  • Most Ponte di Rialto
  • Baziliku svatého Marka
  • Dóžecí palác
  • Za návštěvu také stojí zvonice sv. Marka, slavná galerie Gallerie dell’Accademia nebo kostel Santa Maria della Salute.

Historickým srdcem Benátek prochází 4 km dlouhý a asi 70 m široký hlavní vodní kanál Canal Grande. Nechte se zlákat na romantickou plavbu v gondole, určitě si domů odvezete nezapomenutelný zážitek.

Více informací
Bibione
Bibione
Termály Bibione Thermae
Termály Bibione Thermae
Vodní park Aquasplash
Vodní park Aquasplash