Konec přecpaným plážím a hlučným hotelům. Užijte si dovolenou v Chorvatsku ve Ville Dora přímo u pláže! Budete mít pro sebe celý apartmán s kuchyní i obývací částí. Na nádherné zahradě je vám k dispozici bazén s lehátky a zvolit můžete i apartmán s terasou, odkud si užijete dechberoucí výhled na mořskou hladinu. Dítě do 5 let má navíc pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Villa Dora je ideální místo pro odpočinek i skvělý výchozí bod pro výlety do atraktivních měst v okolí či na ostrovy. Největší výhodou je, že k moři je to pár kroků po schodech. Uprostřed nádherné zahrady je navíc bazén, kde si užijete parádní vodní radovánky i opalování na lehátku, nechybí ani možnost grilování. Apartmán byl komfortně zařízený a byl z něj krásný výhled na moře. Noční světla nad hladinou, čerstvý mořský vzduch a příjemná teplota zaručily nezapomenutelný zážitek. Pobyt bych si rozhodně rád zopakoval!” Přečtěte si celou recenzi

Tamas Tutkovics - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Villa Dora se nachází ve městě Kraljevica, doslova jen pár kroků od moře. Nabízí pohodlné ubytování v apartmánech obklopených velkou středomořskou zahradou a s vlastní zátokou a pláží. Centrum města s bary, restauracemi a obchody je vzdáleno 1,5 km. Navštívit zde můžete také dva hrady – Stari a Novi grad (2,9 km), nebo kostel sv. Mikuláše (3 km).

Na výlet se vydejte na ostrov Krk (4,3 km), který je s pevninou spojen mostem. Na Krku najdete malebné čisté pláže omývané průzračným mořem i vápencové kopce s pasoucími se ovcemi. Mezi oblíbená místa zda patří třeba historické městečko Vrbnik. Na dosah budete mít i třetí největší město Chorvatska – Rijeku (20 km) s oblíbenou městskou třídou Korzo, Trsatským hradem a unikátním digitálním planetáriem.

Moře a pláže

Stačí sejít pár schodů dolů a ocitnete se na malé, udržované pláži hned pod vilou. Pláž je kamenitá, s mělčinou vhodnou pro děti a betonovým molem. Nejsou zde žádné sprchy, toalety, občerstvení ani podobné zázemí, to vše ale budete mít v pohodlí apartmánu, stačí si tak jen v případě potřeby vyběhnout nahoru. Díky přístupnosti pláže přímo z vily si navíc užijete klid a soukromí, bez davů lidí.

Pokud vás láká větší, více vybavená pláž, vyrazte na oblázkovou pláž Oštro (1,6 km). Ta je sice součástí kempu, přístupná je ale i veřejnosti. Rodiče s dětmi ocení různorodé atrakce – trampolíny, dětské hřiště aj. Nechybí půjčovna člunů a šlapadel, lehátka a slunečníky k pronajmutí, toalety, sprchy či občerstvení – kavárna, zmrzlina, fast food. Díky bezbariérovému sestupu do moře si navíc pobyt na této pláži užijí i vozíčkáři.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním, klimatizovaném apartmánu. K vašemu pohodlí budete mít k dispozici LCD televizi, WiFi připojení, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu.

  • Studio apartmán má plochu 32 m² a najdete v něm manželskou postel, pohovku k posezení a jídelní stůl. Zvolit můžete také variantu s terasou s posezením, odkud si užijete krásný na moře.

  • Apartmán A o ploše 38 m² zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s pohovkou a jídelním stolem.

  • Apartmán B nabídne velkorysý prostor 80 m² a skládá se ze dvou samostatných ložnic, jídelny a obývacího pokoje s velkou pohovkou.

Kde budete relaxovat?

V nádherné zahradě o rozloze 3 000 m² je mnoho lehátek, a tak si můžete užívat nerušenou relaxaci ve stínu stromů a v obklopení květin. Najdete zde také bazén a zajisté vás potěší i zázemí pro grilování. Stačí přejít zahradu a ocitnete se na příjemné oblázkové pláži.

Villa Dora

Villa Dora

Setaliste Vladimira Nazora 22 , Kraljevica
Chorvatsko

Provozuje společnost:
GODO PRODUKCIJA d.o.o IČ: 03962934133


+38 598 418 569

renata@villa-dora.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od moře
10 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Ostrov Krk

Ostrov Krk Tip na výlet

Ostrov Krk patří k největším ostrovům Chorvatska. Destinace je oblíbená pro svou dostupnost – ostrov je s pevninou spojen mostem a také pro nádherné a dlouhé pláže. Ty jsou někde oblázkové a v některých místech písečné. Pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do vody jsou ideální pro rodiny s malými dětmi. Některé se nacházejí přímo v letoviscích, jiné můžete navštívit autem při výletech po ostrově a užít si tak klidné koupání v blízkosti úchvatné přírody.

Tradičním cílem turistů na ostrově Krk je letovisko Baška v jižním zálivu ostrova. Zdejší krásná písčito-oblázková pláž o délce 1,8 km byla oceněná i Modrou vlajkou. Kromě skvělého koupání a možností nejrůznějších vodních sportů je Baška také skvělým místem pro výlety. Na ostrově ostatně vede 300 km značených turistických a cyklistických tras. Najdete zde i majestátní hory, ze kterých je fantastický výhled na pevninu a blízký ostrov Rab.

Na jihozápadním pobřeží ostrova se nacházejí historické město a přístav Krk. Během jeho návštěvy nejvíc upoutají mohutné městské hradby, po jejichž části se můžete projít a pokochat se výhledy na město. Hlavní historickou památkou města je mariánská katedrála, která připomíná na dávnou historii celého ostrova.

Více informací
Pazinská jeskyně
Pazinská jeskyně
Rijeka
Rijeka
Národní park Risnjak
Národní park Risnjak