Boutique Hotelu Intermezzo **** patří k nejkrásnějším hotelům na ostrově Pag a uchvátí vás stylovým interiérem, nadstandardní péčí i bohatými snídaněmi s nabídkou lokálních specialit. Navíc stojí jen 200 m od pláže. Najdete zde také perfektní zázemí pro nejrůznější výlety, můžete si půjčit kolo či elektrokolo nebo si rovnou zamluvit plavbu lodí, exkurzi do sýrárny či prohlídku památek s průvodcem. O perfektní průběh vaší dovolené bude zkrátka dokonale postaráno.

O ubytování

Boutique Hotel Intermezzo **** nabízí stylové ubytování v letovisku Pag na stejnojmenném chorvatském ostrově. Ten je proslavený krásnými plážemi, podmanivou přírodou a skvělou místní gastronomií.

Nejznámější pláží na ostrově Pag je samozřejmě Zrće (23,8 km), kde zažijete legendární letní party, hudební koncerty a taneční zábavu. Hudba zde hraje takřka nepřetržitě, přes den je ale pláž přece jen o něco klidnější a můžete sem vyrazit i s dětmi. Blíže hotelu najdete oblíbenou pláž Prosika (1,3 km) s pozvolným přístupem do moře nebo pláže Mađarica (1,6 km) a Tri Glave (2,3 km). Krásy pažské přírody můžete obdivovat při návštěvě přírodní rezervace Dubrava-Hanzina (7,3 km) s naučnou stezkou nebo v olivovém háji na poloostrově Lun (46,7 km). Ten je s desítkami tisíc stromů vůbec největší v Chorvatsku a některé olivovníky zde rostou i 2 000 let.

Ochuzení nezůstanete ani o historické a kulturní památky. Přímo ve městě Pag uvidíte románskou trojlodní baziliku Nanebevzetí Panny Marie (650 m) ze 13. století a projdete se po mostě Katine a promenádě z 18. století. Určitě navštivte i Muzeum soli (50,9 km) nebo Galerii pažských krajek (650 m), které patří k dědictví UNESCO. Gurmáni zase nesmí vynechat exkurzi do sýrárny Gligora (17,3 km), kde ochutnáte světově uznávané pažské sýry. Za modernějšími památkami se vydejte do Zadaru (54 km), kde najdete moderní architektonické instalace Mořské varhany a Pozdrav slunci.

Kde budete spát?

Ubytujete se v nadstandardních pokojích se vzdušným, stylovým interiérem. Pokojů je v hotelu celkem 18, díky menšímu počtu hostů si užijete velmi individuální péči. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WiFi připojení, všechny jsou navíc odhlučněné pro ničím nerušený spánek.

Pokoje Deluxe měří 23 m² a nemají balkon, můžete se ale pokochat alespoň výhledem z velkého francouzského okna, kterým do pokoje proudí dostatek světla. K vybavení patří manželská postel nebo dvě jednolůžkové postele, je možné přidat i přistýlku. Nechybí ani televize, stůl a komfortní křesílka k posezení, minibar a trezor.

Pokoje Deluxe s balkonem nabízejí stejnou velikost i vybavení jako klasické pokoje Deluxe, namísto francouzského okna zde ale najdete prostorný balkon s posezením a krásným výhledem na přírodu ostrova Pag. I tato varianta umožňuje přistýlku.

Pokoje Superior jsou vhodné pro náročné hosty, kteří si chtějí užít opravdu vysoký komfort. Jsou o něco větší (24 m²), mají více rozdělený spací a obývací prostor a každý z pokojů má vlastní balkón s výhledem na moře. V koupelně navíc najdete namísto klasického sprchového koutu prostornou walk-in sprchu s dešťovou hlavicí. Díky možnosti přistýlky jsou vhodné až pro 3 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Každý den odstartujete bohatou snídaní formou bufetu, kterou si můžete vychutnat v útulné snídaňové místnost nebo na slunné terase. A když snídani popisujeme jako bohatou, myslíme to opravdu vážně. Těšit se můžete na pestrý výběr čerstvých uzenin, ovoce, zeleniny, pečiva, cereálií, různých teplých pokrmů o osvěžujících nápojů. Zlatým hřebem jsou lokální produkty, zejména med, mořská sůl a legendární pažské sýry, které jsou i mezinárodně oceňované.

Hotel nemá vlastní restauraci, na recepci vám ale ochotně poradí s výběrem těch nejlepších podniků, kam zajít na oběd nebo na večeři. Nasměrují vás i pokud máte speciální dietní požadavky, doporučí vám například restaurace s nabídkou vegetariánských/veganských či bezlepkových jídel.

Kde budete relaxovat?

Dopřát si můžete i náležitou péči ve formě relaxační masáže s použitím oleje ze slaměnky, jejíž žluté květy pokrývají na jaře pláně ostrova. Oleji z této kytičky se přisuzují především antibakteriální, protizánětlivé, hojivé a omlazující účinky.

Něco navíc

Hotel vám zajistí perfektní podmínky pro jakékoliv výlety. Můžete si zde zapůjčit kola, elektrokola či hole na nordic walking, ale také objednat projížďku lodí, prohlídku pažské sýrárny, procházky po památkách s průvodcem a jiné zážitky.

Boutique Hotel Intermezzo ****

Boutique Hotel Intermezzo ****

Vukovarska 4 , Pag, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Marino Buljanović IČ: MBO97631558


+385 23 629 215

info@hotel-intermezzo.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
19,3 km